Štítary zdvojnásobily svůj bodový zisk


Branky


8. K. Horňáček , 34. A. Přibyl , 65. S. Uman - 71. J. Svoboda (p.)
17

Do Štítar zavítaly Červené Pečky a dal se očekávat vyrovnaný zápas. To se potvrdilo, ale krásy fotbal příliš nepobral.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kmoch nuceně střídal

Domácí se bez ostychu a bázně pustili do svého soupeře, který měl opět potíže s poskládáním sestavy a na střídačce měl jediného hráče. "Ráno se mi omluvil Libor Zientek kvůli zranění po tréninku a k tomu další pro nemoci či pracovní povinnosti", litoval Matěj Bílý. To štítarská sestava byla plná opor a už v osmé minutě je poslal Kamil Horňáček do vedení - 1:0.

 

Rána pro domácí přišla ve dvacáté třetí minutě, kdy musel nuceně střídat tvůrce jejich hry kapitán Lukáš Kmoch a nahradil ho Petr Pýcha. Ale domácí ho ve hře dokázali nahradit.

 

Na hře bylo ale vidět, že se nehraje o špičku tabulky. Utkání bylo plné soubojů a faulů, spousta chyb v rozehrávce a tak se gólových šancí moc nenašlo. Ve třiatřicáté minutě hosté nedisciplinovaností pomohli Štítarským ke druhé brance. Zákoucký si za protesty vysloužil žlutou kartu a kopal se nepřímý kop pětadvacet metrů od brány Linharta. Šín posadil míč na hlavu úplně volného Horňáčka, který na druhé tyči našel nedůsledně bráněného Adama Přibyla - 2:0.

Domácí už náskok uhájili

Do druhé půle nastoupily Pečky odvážněji, ale nepřesnosti v přihrávkách kazily jejich kombinace. A tyto ztráty míče dokázali domácí využívat. Uman vystihl přihrávku na Cardu, v šestnáctce našel Horňáčka, ale jeho laxní zakončení se nevešlo mezi tyče. Lepší zakončení předvedl ten samý hráč o pár minut později po centru Miškovského, kdy se rybičkou vrhl po míči, ale gólovou radost mu výborným zákrokem zhatil Linhart.

 

Po dvaceti minutách druhé půle se opět mění stav. Vondráčkovi se při rozehrávce zamotal míč pod nohou, Samuel Uman mu jej vypíchl, udělal kličku Linhartovi a do zívající brány zvýšil na 3:0.

 

Pečeckým se rozhodně nedala upřít snaha. Střela Holzbauera šla ale o metr vedle, hezký průnik Bulíře po straně nezvládl zakončit dorostenec Kubrycht. Malinká šance na zvrat přišla v sedmdesáté minutě, kdy po faulu na Jaroslava Svobodu sám postižený proměnil pokutový kop - 3:1.

 

Na tomto stavu už nic nezměnil ani průnik Zdeňka, kterému zmenšil střelecký úhel Černý, ani průnik Svobody, který byl zastaven na hraně faulu. 

 

 



Ohlasy k zápasu


Štítarský SK
Daniel Kmoch, trenér: Zasloužené vítězství v dnešním utkání. Č. Pečky nás prakticky až do 70. minuty, kdy zahrávali pokutový kop, neohrozili. Utkání nebylo pro diváky moc pohledné, naši hráči se přizpůsobili hře hostujícího týmu. Bohužel se nám zranili dva zkušení hráči (Kmoch, Biško) a nevím, zda se do příštího týdne dají dohromady. Potřebujeme domácí tři body potvrdit v Ovčárech. Ještě bych chtěl vyzdvihnout oba brankáře. Je neskutečné, že v tomto věku ještě vlezou do brány a dokáží podržet své celky. Dohromady jim je 114 let.

FK Červené Pečky
Matěj Bílý, trenér: Sice nás výborně doplnili kluci z dorostu a z béčka, ale nesehranost a vlastní chyby nás srážely. Dostali jsme dvě úplně laciné branky. Celkově byl první poločas hodně nekvalitní, ale poctivě ubojovaný, což je vizitka charakteru týmu. Ve druhé půli jsme se snažili o vyrovnání, byli jsme o něco víc na míči, ale naše akce končily vesměs před vápnem. Čeká nás ještě spousta zápasů a věřím, že jako tým máme na to uhrát další body.



Počet diváků: 85. Rozhodčí: TRUMPUS Zbyněk - POLÁK Jakub (N), BÍLÝ Matěj (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
11. 10. 2021 11:03
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Štítary se prezentují pohledným fotbalem, ale zatím bohužel bez velkého bodového efektu. Hosté se nenápadně propracovali do klidného středu tabulky a určitě nebudou chtít dát svojí kůži lacino. Pro domácí bude klíčové, zda se jim uzdraví gólman Černý. Pokud ano, tipuji výhru domácích 2:1

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů