3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 10:30

9.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dalovice i přes špatný vstup do zápasu porazily Vojkovice


Branky


7

Postavení v tabulce, aktuální forma a fakt, že disponují kanonýrem Staškem jednoznačně stavěly Dalovice do pozice favorita. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená v 7. minutě

Zápas začal hodně zajímavě. Už v 7. minutě šel totiž za nevybíravá slova na adresu sudího Jaroše předčasně do sprch dalovický Milan Bubla. I když možná do sprchy ani nešel, je totiž dost možné, že se za tak krátkou dobu ani nestihl zpotit.

 

Následoval další nepříjemný moment pro Dalovice. Vojkovicím se totiž z první šance, kterou měly, podařilo vstřelit branku a jít tak do překvapivého vedení. Na střeleckou listinu se zapsal Václav Kučera.

 

Zápas pak byl víceméně vyrovnaný, přesto ale domácí ke konci prvního dějství srovnali, když se hlavou prosadil jejich dvorní kanonýr Martin Staško.

 

Oba týmy dohrávaly v deseti a Staško opět zaznamenal hattrick

Druhý poločas byl poznamenaný zraněním jednoho z hráčů hostů, a jelikož už Vojkovice neměly nikoho na střídání, museli dohrávat v deseti, čímž se vyrovnal počet fotbalistů na hřišti a oslabení Dalovic skončilo.

 

Potom pokračoval vyrovnaný souboj a zápas směřoval k dělbě bodů, to však nechtěl dopustit bývalý hráč Interu Bratislava Staško, jenž se v 80. minutě pěkně trefil zpoza vápna levačkou k tyči. Favorit tak poprvé v utkání vedl.

 

A Staško ještě v samém závěru zkompletoval hattrick a navýšil počet svých branek v této sezóně na 18. Dlužno podotknout, že má tento bývalý profesionální fotbalista na svém kontě dvakrát tolik branek, kolik zaznamenal druhý Jan Nerad ze Staré Role. Toho už jen těžko někdo dožene.

 

Dalovice tak i přes nešťastný vstup do zápasu zápas zvládly a připsaly si šestou letošní výhru, na první Březovou ztrácejí 3 body, ale mají dvě utkání k dobru. Vojkovice obsadily jedenáctou příčku čtrnáctičlenné tabulky OP.



Sestavy


TJ Čechie Dalovice
R. Hájek [-] - M. Stolín [-] , M. Slavík [-] , M. Bubla [-] , T. Stolín [-] , M. Staško [-] , M. Harvánek [-] , O. Pekárek [-] , P. Sabol [-] , R. Veselský [-] , V. Bohera [-]

TJ Vojkovice nad Ohří
J. Matoušek [-] - J. Gonda [-] , M. Pánek [-] , V. Kučera [-] , J. Levko [-] , J. Petrus [-] , J. Pickenhan [-] , F. Menčík [-] , P. Denčev [-] , T. Žlutický [-] (12. M. Bidovský [-] ) , J. Novotný [-]

ŽK: 7. M. Bubla . ČK: 7. M. Bubla .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: JAROŠ Daniel - JÍRAVA František (N), SOCHOR Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michalec Martin

Expert: Filip Veit
Tip experta: výhra domácích

Dalovice jsou jasný favorit. Disponují nejlepším střelcem soutěže Staškem, s Vojkovicemi by si měly poradit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích