2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 10:30

9.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Božíčany skalpovaly favorita z Útviny


Branky


7

Do Božíčan zajížděla Útvina a hosté byli vzhledem k postavení v tabulce i formě obou týmů jasným favoritem. Zápas se ale vyvíjel jinak a nebyla nouze ani o pořádně sporné situace.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dali krásný gól do šatny

Do utkání vstoupili lépe domácí, dařilo se jim kombinovat a většinu času trávili na soupeřově polovině. Hosté se do ofenzivních výpadů dostávali jen vzácně.

 

Postupem času se ale osmělili a začali se dostávat do hry, pak ale přišel první sporný moment.

 

Útvinský útočník Martin Michalec vedl míč, božíčanský Patrik Mičuda se ho snažil o svého jmenovce (mičudu) obrat, při své snaze ale uklouzl a dopadl Michalcovi na kotník. Ten pokračoval v pohybu vpřed, ale přesto si neodpustil směrem k Mičudovi poznámku v tom smyslu, ať se naučí běhat. Jeden z božíčanských obránců následně odkopl míč do autu a když si pro něj Michalec šel, už se k němu plnou rychlostí řítil zmiňovaný Mičuda, jenž do něho prudce vrazil a když byl útvinský hráč s dvojkou na zádech na zemi, strčil do něj ještě jednou. Hlavní rozhodčí se ale rozhodl udělit pouze žlutou kartu.

 

Výkon hostů pak šel výrazně nahoru a dokázali si vytvořit hned několik gólových šancí. Ty však zůstaly neproměněny a osvědčilo se staré známé pravidlo Nedáš – dostaneš. V závěru poločasu házela Útvina aut na polovině hřiště, záhy na to však míč ztratili a Božíčany trestaly. Následoval totiž rychlý brejk a nádherná střela, kterou Nazar Kalynych vymetl šibenici útvinské branky. Kalynych byl mimochodem po celý zápas jednoznačně nejlepším hráčem na place. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0.

 

Dvě červené karty a ještě jeden hřebíček do útvinské rakve

Zkraje poločasu se řítil sám na brankáře Zásnětu útvinský Josef Řezáč, ale obránce Škuliba jej fauloval zezadu a vysloužil si za to červenou kartu. Při zákroku rovněž došlo ke zranění Řezáče, jehož jeho spoluhráči museli ze hřiště doslova odnést.

 

Další sporný zákrok se odehrál o pár chvil později. Útvinský Michalec vyvážel balón z vlastní poloviny, zhruba 10 metrů od pokutového území soupeře si ho ale nešikovně ukopl a následným skluzem, jímž se snažil situaci zvrátit, tvrdě zasáhl domácího Kalynyche. Tentokrát se jen žlutilo, přestože domácí požadovali kartu tmavší barvy.

 

Útvina ale nakonec přeci jen do deseti šla. Chvíli nato totiž vyběhl za vápno její brankář Lukáš Filek a odehrál míč. Hlavní rozhodčí po poměrně dlouhém váhání odpískal hru rukou a Filek zamířil předčasně do sprch. V brance ho na závěrečné minuty nahradil již zmiňovaný Michalec.

 

A než si stihl pořádně sáhnout na balón, hned inkasoval, když ho po povedené akci střelou na bližší tyč překonal Marek Hůlka a Božíčany šly do dvougólového vedení. Celkovětoho Božíčany hostům nedovolily moc a na útvinskou obranu se zejména v poslední 25minutovce valil jeden útok za druhým.

 

I přes následný velký tlak, při němž domácí buď vykopávali balón z brankové čáry anebo je zachraňoval skvěle chytající Michal Zásněta, ale nedokázali hosté ani snížit a domů odjeli bez bodu.

 



Hráč zápasu: Nazar Kalynych



Sestavy


SK Božíčany
M. Zásněta [-] - V. Nitsch [-] (46. B. Tsapiv [-] ) - - N. Kalynych [-] , M. Petr [-] - M. Gabčo [-] , J. Rubáš [-] , P. Mičuda [-] (46. J. Kubánek [-] ) , M. Hůlka [-] , M. Škuliba [-] , T. Bílý [-] , J. Mládenec [-]

TJ Sokol Útvina
L. Filek [-] - J. Nováček [-] , M. Michalec [-] - V. Hudec [-] , M. Straka [-] - D. Vlček [-] - K. Struhár [-] (75. M. Vaněk [-] ) , J. Metlický [-] , J. Řezáč [-] (56. S. Ježek [-] ) , T. Lemák [-] , J. Chrenák [-] (50. M. Diviš [-] )

ŽK: 18. M. Škuliba , 22. P. Mičuda - 2. J. Nováček , 43. L. Filek , 75. M. Michalec . ČK: 65. M. Škuliba - 60. L. Filek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Varga Marian - BOGUSKÝ Michal (N), HEJKAL Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michalec Martin

Expert: Filip Veit
Tip experta: výhra hostů

Útvina má teď formu, a přestože hraje venku, měla by ji potvrdit.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů