3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 16:00

8.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jáchymov si proti Božíčanům připsal první vítězství v sezóně


Branky


4

V souboji týmů ze spodní části tabulky si nakonec lépe vedl mírný outsider.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na první branku se čekalo poměrně dlouho

Jáchymovští si o minulém víkendu odvezli ze hřiště první Březové senzační bod – vždyť to byla pro Březovou vůbec první ztráta v sezóně. Pak ale v úterní dohrávce 1. kola vyfasovala v Perninku pět kousků. A nyní si klub z města s hornickou historií dokonce připsal první tři body. Peníze by asi na Jáchymov vsadil jen málokdo – u nich totiž v poslední době nikdy nevíte, čím vás překvapí.

 

Božíčany každopádně zajížděly do Jáchymova jako mírný favorit. O víkendu se silnou Starou Rolí prohrály jen o jednu branky a ze zápasu s Březovou si, stejně jako Jáchymov, odnesly nesmírně cennou remízu.

 

55 diváků přítomných v jáchymovském fotbalovém areálu si na první branku muselo počkat přes půl hodiny. Až ve 32. minutě rozvlnil síť za zády božíčanského Jakuba Čižmára domácí hráč s číslem 6 Milan Ulaga. A jen dvě minuty nato jej následoval kapitán jáchymovského celku Robert Csemer.

 

Skvělá dvouminutovka domácích ale byla nakonec to jediné podstatné, co se v první půli stalo a do kabin se šlo za stavu 2:0.

 

Třetí gól přinesl potřebný klid

Jáchymov měl hned v několika zápasech letošní sezóny potíže udržet ve druhém dějství vedení a často, zejména vinou špatné fyzičky, nezvládal hlavně závěry utkání. Tentokrát ale druhý poločas zvládl dobře, k čemuž bezpochyby napomohli i tři střídající hráči.

 

V 76. minutě navíc na pohodlných 3:0 navýšil Petr Sebera a vnesl do řad domácího mužstva více klidu.

 

Čtyři minuty před koncem sice přeci jen jáchymovská defenziva inkasovala, když Doležala překonal hráč se zajímavou kombinací křestního jména a příjmení Jakub Kubánek. Víc už se toho ale nestalo a Jáchymov si ke skalpu prvního týmu tabulky připisuje i první výhru v sezóně, díky čemuž přeskočil Bečov.



Sestavy


TJ Jáchymov
L. Doležal [-] - J. Jakab [-] (46. T. Červeňák [-] ) , R. Csemer [-] (71. D. Gala [-] ) , M. Günther [-] , P. Sebera [-] , J. Dressler [-] , M. Ulaga [-] , F. Veit [-] , J. Buša [-] (87. A. Kubánek [-] ) , V. Čáslavský [-] , M. Baláž [-]

SK Božíčany
J. Čižmár [-] - V. Nitsch [-] (46. L. Gašpar [-] ) - L. Gergely [-] - N. Kalynych [-] , M. Petr [-] (46. J. Kubánek [-] ) - J. Mládenec [-] (57. M. Gabčo [-] ) , J. Neuer [-] , T. Bílý [-] , B. Tsapiv [-] , M. Hůlka [-] , S. Krupička [-]

ŽK: 60. V. Čáslavský - 56. N. Kalynych .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Kobielský Julius - ŠIKÝŘ Petr (N), VIMR Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Michalec Martin

Expert: Martin Jelínek
Tip experta: remíza

Jáchymov by se měl začít zvedat. V posledním zápase s námi to úplně nepotvrzovali, ale potřebovali by nutně bodovat a hrají doma, kdy jindy vyhrát? Mají tam šikovného Dresslera, Mohli by překvapit, ale přesto tipuju remízu 2:2.