1:3
(1:1)
36. J. Šulc (p.)
62. M. Diviš
78. D. Vlček
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 16:30

7.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Útvina vyloupila Bochov


Branky


12. T. Štěch - 36. J. Šulc (p.) , 62. M. Diviš , 78. D. Vlček
6

Bochov doma hostil Útvinu. Domácím se v posledních utkáních příliiš nedařilo, naopak Útvina se po nevydařeném začátku sezóny zvedá. Oba týmy každopádně trápily absence 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle dopadla nerozhodně

V první půli byl lepší spíše Bochov, měl více šancí, přičemž hrozil hlavně z brejků. První tutovku měli útvinští. Patrik Janoušek rohovým kopem našel Michala Diviše a ten hlavou rozezvučel břevno.

 

Ve 12. minutě se ale radovali domácí, když parádní narážečkou vyšachovali ze hry obranu hostů a Tomáš Štěch se sám před brankářem Lukášem Filkem nemýlil.

 

Domácí pak byli čím dál lepší, a především Machala a stoper Podskoč svými průniky pořádně zatápěli útvinské obraně. Bochov trefil tyč a zmiňovaný Machala neproměnil samostatný nájezd.

 

Pak ale přišel první gól Útviny. Patrik Janoušek, vhodil aut na Michala Diviše, ten pronikl do vápna, kde zhruba v prostoru penalty našel úplně volného Josefa Řezáče, jemuž však zezadu vystavil stopku David Draský. Výsledkem byla žlutá karta pro Draského a pokutový kop pro Útvinu. Ten bezpečně proměnil Jiří Šulc a ve 36. minutě bylo srovnáno.

 

Potom ale mohl Bochov jít znovu do vedení, když po neodpískané hře rukou na půlce hřiště pronikli jeho hráči do pokutového území, kde jednoho z jejich hráčů fauloval Vladimír Hudec. Penaltu však domácí kapitán Jindřich Podskoč neproměnil, Lukáš Filek totiž skvělým zákrokem vyrazil míč na roh.

 

Do kabin se ta šlo za stavu 1:1.

 

Diviš rozhodl o vítězi

Druhé dějství začali aktivněji hosté a dostali soupeře pod tlak. Hned několikrát se hráči Útinvy dostali k zajímavému zakončení, ovšem síť za zády Kajzara nikdo z nich nerozvlnil.


K tomu došlo až v 62. minutě, kdy poslal Janoušek do vápna další luxusní centr po rohu, našel na zadní tyči volného Michala Diviše, ten si míč zpracoval a nasadil Kajzarovi jesle. Připsal si tak osmý gól v šestém zápase.

 

Poté, co si hosté uzmuli vedení pro sebe však zalezli a Bochov si vypracovával střelecké příležitosti, pálil však pouze slepými.

 

V 71. minutě došlo na straně Útviny ke střídání a na plac přišel Martin Michalec, který si po pár chvílích na hřišti narazil na levé straně míč s Janouškem, pronikl do vápna, kde ho poslal k zemi domácí Kurt Buxbaum a kopala se třetí penalta v utkání. Kapitán Michal Diviš ji však neproměnil a následné dorážky přestřelil. Náskok hostů tak zůstal pouze jednogólový.

 

V 78. minutě to ale změnil Dominik Vlček, kterého ve vápně nalezl Řezáč. Vlček se ocitl sám před brankářem a nemýlil se. Útvinští posledních 12 minut ubránili a vyhráli 3:1.

 

Domácí Bochov se po prohře nachází na 11. příčce, Útvina se posunula na 6. místo.



Sestavy


FK SMB Bochov
R. Kajzar [-] - V. Spejchal [-] (46. K. Buxbaum [-] ) , J. Podskoč [-] , F. Machala [-] , J. Cibulka [-] , D. Hazucha [-] , T. Štěch [-] , J. Hejhal [-] , D. Draský [-] , L. Nedelkov [-] , J. Škoda [-]

TJ Sokol Útvina
L. Filek [-] - - P. Janoušek [-] , J. Šulc [-] , M. Hejkal [-] , V. Hudec [-] , M. Straka [-] - D. Vlček [-] , M. Diviš [-] - T. Lemák [-] , J. Řezáč [-] , K. Struhár [-] (71. M. Michalec [-] )

ŽK: 35. D. Draský , 73. K. Buxbaum , 80. J. Podskoč , 86. F. Machala , 86. J. Hejhal .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: JAKUBÍK Martin - VONŠOVSKÝ Roman (N), ČERVENKA Vít (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michalec Martin

Expert: Michal Diviš
Tip experta: výhra hostů

Útvina se začíná znovu zvedat, vyhrajeme o gól.

Tip: výhra domácích