Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 15:00

6.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejdecké béčko deklasovalo Kolovou, Myslivcovi stačilo na hattrick 13 minut


Branky


5

V neděli se dal čekat zajímavý souboj. Nejdecké béčko totiž hostilo Kolovou a oba týmy se před zápasem držely na v horní části tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté do zápasu vstoupili lépe ale pak začala demolice

Hosté předvedli výborný vstup do utkání, protože je už v 5. minutě poslal do vedení svou sedmou brankou v sezóně nejlepší střelec týmu Karel Bláha.

 

Vedení však Kolové vydrželo pouhých dvanáct minut, v 17. minutě totiž srovnal Jakub Jílek a odstartoval kanonádu domácích.

 

V 19. minutě vstřelil gól na 2:1 Martin Myslivec a jen čtyři minuty po něm už na dvougólový rozdíl navyšoval Robert Haas.

 

Ve 29. minutě se znovu brankou blýskl Myslivec a tři minuty po něm vstřelil čtvrtý gól Nejdku… Martin Myslivec. Útočník domácích tak během třinácti minut zkompletoval hattrick.

 

Ve 40. minutě hracího času přidal druhý zápas v utkání Robert Haas a do kabin se šlo za stavu 6:1 pro Nejdek. Z toho se dá usoudit, že hráči Kolové se na druhý poločas asi zrovna dvakrát netěšili.

 

Nejdek si zbytek zápasu pohlídal

Nakonec se ale naštěstí pro ně nekonala žádná kanonáda, protože Nejdek polevil. Až v 79. minutě rozvlnil síť Petr Chvapil.

 

Pak přišlo krátké nadechnutí hostujícího Ajaxu, minutu po Chvapilovi si totiž přesný zásah připsal Jan Zelenka a v 85. minutě na 7:3 snížil Radek Štěpán. Chvíli před závěrečným hvizdem rozhodčího však přidal Antonín Mandous osmý gól domácích v utkání a definitivně tak zpečetil demolici Kolové.

 

Pro Kolovou to musel být šok, jelikož minulý týden podobným způsobem deklasovala na domácím hřišti Útvinu. Přesto se ale hosté drží v top čtyřce, nejdecké béčko na tom však je o něco lépe, díky této výhře totiž vystřídalo právě Kolovou na druhém místě tabulky a ztrácí jen tři body na první, dosud neporaženou, Březovou.



Sestavy


FK Nejdek B
P. Richtárech [-] - J. Rutrle [-] , K. Jílek [-] , A. Mandous [-] - O. Šilhan [-] (46. P. Chvapil [-] ) , J. Jílek [-] (58. M. Lutsak [-] ) , J. Kinkal [-] (58. T. Bachratý [-] ) , M. Myslivec [-] - R. Haas [-] (46. M. Horňák [-] ) , P. Ševčík [-] (58. L. Ullmann [-] ) - T. Vaník [-]

FK Ajax Kolová
J. Hájek [-] - J. Tulák [-] , F. Šebeš [-] , T. Zuzkovič [-] , K. Bláha [-] , T. Bílý [-] , J. Gábner [-] , S. Němec [-] , P. Pokrupa [-] , R. Štěpán [-] (75. A. Forgo [-] ) , J. Zelenka [-]

ŽK: 57. J. Kinkal - 63. J. Zelenka .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Sakáč Jan - TILL Manfréd (N), BUCHTELE Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michalec Martin

Expert: Marek Rybka
Tip experta: výhra hostů

Těžký zápas, záleží, jestli bude hrát áčko Nejdku ve stejný den.

Tip: výhra hostů

Toto bude velice těžký a tvrdý duel který po bitvě rozhodnou hosté