2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2021 14:00

1.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hráči Sokolu Nespeky doma zdolali Klíčany


Branky


7

V předešlém 14. kole hráči TJ Sokolu Nespeky zvítězili vysoko 5:0 na půdě rezervy Českého Brodu a v dalším kole je čekal souboj se soupřem, který v minulém kole podlehl na půdě FK Dobrovice 2:1 a tím je tým TJ Klíčany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení v závěru prvního poločasu

První doteky s míčem v zápase patřili hostujícím hráčům TJ Klíčany. První šanci zápasu si však vytvořili domácí v 6. minutě, kdy si to do vápna nasměroval po přihrávce Bredlera Dobřanský, ale situaci mu stížil hostující brankář Fiala, který dobře vyběhl. Odražený míč se dostal k Michalu Kučabovi, který znovu našel Dobřanského, ale ten se svým pokusem přehodit vysoko stojícího Fialu neuspěl, protože jeho pokus letěl mimo brankovou konstrukci. V 9. minutě ke střele z velké dálky napřáhl hostující Slánský, a protáhl tak domácího brankáře, který ale nemusel zasahovat, protože střela letěla mimo. V 11. minutě měli hosté šanci prostrčit míč těsně před brankářem do sítě, ale celá akce skončila jen rohem. Do obrovské šance se ve 23. minutě dostal Petr Hájek, ale ani na dvakrát neprostřelil domácího brankáře. Ve 26. minutě na druhé straně hřiště domácí Klauz hledal přihrávkou před prázdnou bránu některého ze svých spoluhráčů, ale na jeho nabídku nikdo nedokázal reagovat. Ve 27. minutě hosté překonali domácího brankáře a hledali Jeslínka před prázdnou brankou, ale Jakub Bredler byl včas na správném místě a hlavou míč odklidil na roh. Ve 30. minutě si hostující Předota poradil hned s několika bránícími hráči a střelou po zemi se pokoušel překonat i brankáře, ale ten výborným zákrokem nohou jeho střelu zastavil. I přes to, že hosté měli hned několik příležitostí jít v prvním poločase do vedení, se jim to nepovedlo, komu se ale naopak povedlo vstřelit branku byl v závěru poločasu ve 45. minutě Jakub Bredler a poslal tak domácí do vedení 1:0, které si také odnesli i do druhé půle.

Jeslínek snížil v závěru utkání

Začátek druhé půle se lépe povedl domácím hráčům a to, když v 53. minutě Jindřich Dobřanský zvýšil vedení domácích již na 2:0. V 71. minutě centroval z pravé strany hostující Marek Barták a o zakončení nůžkami se pokoušel Jeslínek, ale míč netrefil a tak propadl až na hranici pokutového území odkud přišla střela hostí, ale mířila mimo branku. V 74. minutě měli domácí výhodu volného přímého kopu ze zajímavé vzdálenosti, standartku zahrával Petlička, ale střela se mu vůbec nepovedla. V 85. minutě měli hráči Klíčan standartní situaci, kterou zahrával přes zeď Jeslínek, ale jeho střelu k tyči vytáhl domácí brankář Václav Drážek. V závěrečném tlaku hostujícího celku se po dlouhém autu do vápna nejlépe zorientoval Jiří Jeslínek a snížil tak alespoň na 2:190. minutě. Vyrovnat už se hostujícímu celku nepodařilo a tak všechny 3 body zůstaly na půdě Sokolu Nespeky, který si připsal cenný skalp.



Sestavy


TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - M. Burian [-] , L. Maršoun [-] , J. Petlička [-] , M. Kučaba [-] , L. Braný [-] , D. Pešta [-] (83. Š. Hamajda [-] ) , J. Dobřanský [-] (90. P. Rublič [-] ) , J. Bredler [-] , M. Klauz [-] , A. Konopisky [-]

TJ Klíčany
J. Fiala [-] - J. Jeslínek [-] , J. Předota [-] (65. M. Barták [-] ) , P. Slánský [-] , T. Buldra [-] , P. Hájek [-] , D. Minha [-] (75. T. Petříček [-] ) , D. Pozníček [-] , M. Krimlák [-] , M. Bureš [-] , T. Jurčík [-]

ŽK: 73. M. Krimlák , 87. P. Slánský , 88. M. Bureš .
Hráči zápasu: J. Bredler .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Roth Patrik - LOUDA Tomáš, VLK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jan Činoveský

Expert: Marek Volf
Tip experta: výhra hostů

Klíčany už 3 zápasy za sebou neznají vítězství, proto věřím hostům.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza