0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 13:30

13.kolo, Vysočina | Jihlava | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání pro sebe urvali hosté ze Střížova


Branky


0

V krásném podzimním popoledni na sebe narazilila dvě mužstva z jiných částí tabulky. Domácí, kteří by rádi odrazili ode dna a potřebují bojovat o každý bod a hosté, kteří by rádi současné 9.místo udrželi i mírně vylepšili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka do šatny

Tento poločas se vedl v mírném tempu. Míč sice více drželi domácí ale k nějakému výraznějšímu tlaku to nevedlo. Těžiště hry bylo převážně mezi dvěma pokutovými územími. To zapříčinilo minimální počet šancí. Jedna z mála šancí znamenala branku. Hosté poslali poslali centr ze strany a tam se v pokutovém území nejlépe zorientoval Vojtěch Zeman a silou vstřelil první branku utkání. Byla to klasická branka do šatny, protože posléze hlavní rozhodčí odpískal konec poločasu.

A znovu branka ke konci poločasu

Druhý poločas začal tam kde skončil první. Bohužel ani druhý poločas moc fotbalé krásy nepřinesl. Znovu byli mírně aktivnější domácí, ale měli problém s předfinální přihrávkou a když se přece jen dostali k zakončení mířili něpřesně. Hosté spíše čekali na to až se jim otevřou vrátka v obraně domácích. To se jim vyplatilo ke konci utkání, když Dobronínští  zvyšovali tlak, ale neuhlídali si jeden z mnoha brejků ovšem ten poslední byl gólový. Tuto rychlou brejkovou situaci vyřešil Martin Kalousek druhou brankou hostů ze Střížova. A tak si hosté odvážejí cenné tři body.



Ohlasy k zápasu



SK Střížov
Jiří Marek, trenér: Bylo to vyrovnané utkání. Rozhodla asi mírná nekoncentrovanost domácích na konci poločasů. My jsme dokázali proměnit většinu svých šancí a díky produktivitě zvítězili.



Sestavy


TJ Jiskra Dobronín B
J. Liška [-] - J. Novák [-] (46. J. Štafl [-] ) , D. Diňa [-] , D. Petrek [-] (77. P. Bratršovský [-] ) , D. Meloun [-] , D. Horký [-] , K. Bořil [-] , M. Štefka [-] (66. R. Kučera [-] ) , M. Hlávka [-] , M. Vácha [-] , J. Petruš [-]

SK Střížov
V. Chlupáček [-] - J. Labuta [-] , V. Zeman [-] (75. M. Marek [-] ) , M. Fiala [-] (59. P. Šuhaj [-] ) , P. Voda [-] , D. Smolík [-] , M. Obršlík [-] (90. T. Kruntorád [-] ) , M. Kalousek [-] , P. Zeman [-] , P. Kabátek [-] , L. Bárta [-]

ŽK: 56. M. Štefka - 64. L. Bárta .
Hráči zápasu: P. Kabátek , D. Smolík .
Místo: Dobronín. Počet diváků: 41. Rozhodčí: KALAŠ Ludvík - BERAN Zbyněk (N), MAREK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.