Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

13.kolo, Vysočina | Jihlava | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dominantní výkon Skalky Brzkov


0

V tomto utkání se utkali sousedé v tabulce, proto se očekával vyrovnaný průběh utkání. Domácí přece jen měli být mírným favoritem, v jejich středu jsou totiž dva nejlepší střelci soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

10 minut hrůzy pro domácí

Do tohoto utkání vstoupili oba celky v rozdílném počtu hráčů. Domácí měli velký problém se soupiskou. Chyběl jim nejlepší střelec týmu Filip Longauer a další hráče vyřadili rozdílné okolnosti.  A tak se před výkopem na straně domácích sešlo jen 8 hráčů. Hosté toho dokázali využít již v prvních deseti minutách, když se trefil L. Jaroš a dvěma brankami obrozený střelec M. Beránek. Nadále byla převaha hostů velmi citelná a přidávali další pěkné branky. Domácím během prvního poločasu došli další dva hráči, ale stejně i tak nebyli kompletní. Za hosty se ještě do poločasu trefili M.Laštovička, M. Dobrovolný a znovu M. Beránek. Poločasové skóre se zastavilo na hodnotě 0:6.

Dohrávání zápasu

Do druhé půle vběhli domácí již v 10ti. Hosté dvěma změnami v sestavě dali protor hráčům, kteří nedostávají tolik příležitostí. Na hře to nebylo nijak znát. I nadále hru ovládali hosté. Vytvářeli si nepřeberné množsví velkých příležitostí, ale narozdíl od prvního poločasu nebyli vůbec efektivní. Většinu šancí zahodil M. Beránek. A tak se dostali ke slovu domácí a brankou M. Šiváka korigovali výsledek na 1-6. I hostující M. Beránek se ve druhém poločase dočkal když v 82.minutě uzavíral konečné skóre na 1:7.



Ohlasy k zápasu



TJ Skalka Brzkov
Milan Dobrovolný, trenér: Jelikož domácí nedokázali naplnit svoji soupisku, nám tím umetli cestu ke třem bodům. A my jsme nabídnuté šance využili vrchovatou měrou a to hlavně díky střelecké obrodě našeho vrchního střelce Michala Beránka, který 4 branky vstřelil a ještě spoustu šancí neproměnil.



Sestavy


TJ Roma Jihlava
O. Karša [-] - M. Drevňák [-] , J. Flégr [-] , K. Dreveňák [-] , M. Šivák [-] , L. Adam [-] , B. Táncoš [-] , E. Novák [-] , O. Skála [-] (30. L. Toráč [-] ) , M. Suchý [-] , T. Vystrčil [-]

TJ Skalka Brzkov
M. Řehák [-] - O. Bárta [-] , P. Novotný [-] , J. Végh [-] , M. Novotný [-] - L. Jaroš [-] , V. Laštovička [-] (65. P. Bárta [-] ) , J. Novotný [-] (46. M. Procházka [-] ) , M. Laštovička [-] - M. Dobrovolný [-] (46. T. Mokrý [-] ) , M. Beránek [-]

ŽK: 25. M. Šivák , 55. T. Vystrčil - 63. J. Végh .
Hráči zápasu: M. Dobrovolný , M. Beránek .
Místo: UT Jihlava. Počet diváků: 40. Rozhodčí: NERAD Jiří - ZIMOLA Bohuslav, HOLUB Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.