Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velký Beranov překvapení nedopustil


0

Papírově jednoznačný zápas se měl odehrát na hřišti ve Velkém Beranově, kde místní Družstevník hostil beznadějně poslední tým tabulky Jamné. Velký Beranov v minulém kole poněkud překvapivě prohrál s nováčkem z Telče, a tak chtěli beranovští napravit své zaváhání proti Jamnému. To se prozatím na podzim trápí jak herně, tak výsledkově, naposledy prohráli na hřišti louckého béčka 0:1 a na první body budou muset čekat minimálně do příští neděle, kdy hudou hostit dalšího těžkého soupeře z Puklic. Zápas v Beranově hostům vůbec nevyšel, do poločasu to bylo 3:0 a zápas se pak už spíše dohrával, otázkou spíše bylo, kolik to skončí, než že by snad Jamné zavelelo k obratu. Poločasový výsledek svítil na světělné tabuli i na konci zápasu, a tak Velký Beranov opět po jednokolové pauze okusil chuť vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí do poločasu rozhodli o osudu zápasu

Papírové předpoklady, které před utkáním jasně favorizovaly Velký Beranov, se začaly projevovat poměrně brzy po začátku utkání. Beranovští hráli ve velké pohodě, k čemuž přispěli i hráči Jamného, kteří se pasovali spíše do role statistů nežli zdatných protivníků. Hosté, pokud se už k míči dostali, ho záhy ztráceli, nepřesné přihrávky se hromadily a toho samozřejmě hráči Velkého Beranova s vděkem využívali. Bylo otázkou času, kdy domácí tým udeří poprvé. V prvních 25 minutách se to domácím ještě nepodařilo, neboť gólman hostí Hanus v brance čaroval, ale ani on nedokázal ustát velký tlak domácích. Ve 28. minutě se domácí konečně dočkali vedoucího gólu. Agilní Tomáš Matějíček vzal zodpovědnost na sebe a pohotově poslal domácí do vedení 1:0. Ani ne dvě minuty na to se zčistajasna zjevil v tutovce hostující Pavlíček, ale se zpracováním a dalším řešením akce otálel tak dlouho, až přiběhl obránce domácích a šance Jamného tak velmi rychle skončila. Velký Beranov nadále pokračoval v dobrém výkonu a ve 38. minutě se dostal do dvoubrankového trháku. Míč z rohového kopu prošel bez povšimnutí a zájmu jamenských beků takřka celým vápnem a všudypřítomný Tomáš Matějíček zaznamenal do prázdné branky svůj druhý gól - 2:0. Jamenští se už zřejmě viděli v šatně, jejich chvilkového výpadku využil Roman Jonáš, který dostal ve 44. minutě krásný pas za obranu, a ač byl stíhán obráncem hostů Tomášem Skryjou, dokázal vstřelit uklidňující třetí branku domácích a prakticky tak rozhodl zápas, 3:0.

Žádné drama se nekonalo

Domácí nastoupili do druhého poločasu s pohodlným náskokem 3:0, navíc dosavadní výkon hostů nenasvědčoval tomu, že by v zápase mělo nastat nějaké drama nebo zvrat. Nicméně Jamné oproti prvnímu poločasu zpřesnilo hru, hráči začali více bojovat a snažili se domácím ukázat, že jsou také na hřišti, a že jim body nenechají jen tak zadarmo. Zlepšený výkon Jamného korunovalo několik vybojovaných standartních situací, bohužel pro Jamné se však z žádné standartky nikdo neprosadil. Domácí, kteří v druhém poločase s vědomím náskoku mírně polevili ve výkonu, se přesto dokázali dostat do tutovky. Matějíček se dokázal proháčkovat až do Hanusova vápna, kde však místo kvalitního zakončení zvolil kličky a finesy a z šance tak nakonec nebylo vůbec nic. Ke konci zápasu byla vidět fyzická převaha domácích, Hanus v brance Jamného se ani chvilku nenudil a svými zákroky držel milosrdný stav pro hosty. Jelikož se už žádná šance domácích, a nebylo jich málo, neurodila, skončilo utkání 3:0 pro Velký Beranov, který ukázal větší fyzickou zdatnost a soupeře jasně přehrál.  V dresu domácích úřadoval hlavně Tomáš Matějíček, který dnes zahrál velmi dobré utkání, z hostujícího celku stojí za zmínku výkon brankáře Hanuse, který jako jediný snesl přísnější měřítka v dresu Jamného.



Ohlasy k zápasu


TJ Velký Beranov 1975
Rostislav Kittler - útočník, Velký Beranov: "Utkání jsme rozhodli již v prvním poločase, kdy jsme se dostali do vedení 3:0 a určovali jsme tempo hry. I ve druhém poločase jsme byli lepší, hosté sice zlepšili bojovnost a trochu zpřesnili hru, do šancí jsme je však nepouštěli. Jamné může děkovat brankáři, který je dnes svými skvělými zákroky zachránil od většího brankového přídělu. U nás zahrál výborně dvougólový střelec Matějíček."

TJ Sokol Jamné
Petr Vágner - vedoucí, Jamné: "Utkání mělo jednoznačný průběh, už od začátku utkání nebylo o vítězi pochybností, spíše se řešila otázka, kolik branek nakonec obdržíme. Propadli jsme naprosto ve všech činnostech a výsledek je pro nás ještě velice milosrdný. Pochvalu zaslouží gólman Hanus, jinak jsme dnes podali mizerný výkon."



Sestavy


TJ Velký Beranov 1975
R. Markovič [-] - R. Ganzwohl [-] , M. Hecht [-] , P. Kittler [-] , J. Štumar [-] - K. Eliáš [-] , J. Hladílek [-] , M. Křenek [-] , T. Matějíček [-] (84. F. Smejkal [-] ) - R. Jonáš [-] (75. P. Tomášek [-] ) , J. Pokorný [-] (69. M. Neshyba [-] )

TJ Sokol Jamné
R. Hanus [-] - T. Skryja [-] , O. Vomela [-] , J. Kubín [-] , J. Hora [-] - R. Musil [-] (77. J. Šoukal [-] ) , V. Kubín [-] , M. Pytlík [-] , P. Pavlíček [-] - O. Niederle [-] , L. Varhaník [-]

ŽK: 36. J. Štumar , 55. M. Křenek , 74. R. Jonáš , 89. M. Neshyba , 90. R. Ganzwohl - 38. T. Skryja , 83. M. Pytlík .
Hráči zápasu: R. Hanus .
Místo: V. Beranov. Rozhodčí: KŘÍŽ Ivo - VLK Adam, BÁRTA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.