Z. Vaníček 29. (p.)
1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.11.2021 13:30

1.kolo, Středočeský | Beroun | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hudlice na podzim nenašly přemožitele


Branky


29. Z. Vaníček (p.) - 31. J. Zíma , 33. V. Sklenář , 52. V. Sklenář
3

Hudlice výborně nastartovaly sezónu a ještě lépe přezimují. Ani Osek je nedokázal potrápit natolik, že by je obral o nějaký bod, a tak si hosté od černobílých odvezli všechny body, které na dokopné jistě náležitě oslavili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hudlice v Oseku nastoupily v dosti změněné sestavě

Důvodem byla zranění a také jedna červená karta L. Forejta z utkání s Hýskovem. Začátek tomu také i odpovídal, bylo to pomalu se rozbíhající utkání. Hudlice se snažily tvořit hru a domácí Osek sázel na rychlé protiútoky. To potvrdil ve 3. minutě Z. Vaníček, kdy se řítil na bránu, ale svoji šanci zahodil. Nemuselo ho to však dlouho mrzet, jelikož ve 29. minutě se postavil k odehrání pokutového kopu, který se štěstím proměnil. Osek se dostal do vedení 1:0.

 

Nutno uvést, že Hudlice si za prvních 30 minut nevytvořily žádnou větší šanci, natož gólovou. Ve 31. minutě to však na sebe vzal J. Zíma, který se po pravé straně dostal do velkého vápna a "bodlem" uklidil míč do sítě. Tímto gólem se Osek dostal do slabé chvilky, jelikož za dvě minuty skóroval nejlepší střelec Hudlic V. Sklenář. O poločase se šlo do kabin za stavu 1:2.

 

Osek neproměnil penaltu, která by ho mohla nakopnout

Osek se nechtěl smířit s tímto stavem a ve druhém poločase byl stále soupeřem, který atakoval branku hostí. Bohužel bez úspěchu. V 51. minutě se k míči dostal u rohového praporku V. Sklenář, který si po průniku na brankové čáře pohrál se zadáky domácích a upravil skóre na 1:3. V 70. minutě se domácí mohli dostat do zápasu, kdy kopali druhou penaltu. S tím však nesouhlasil hudlický brankář, který vystihl její směr. Od této doby Hudlice kontrolovaly průběh utkání a nedovolily Oseku, aby zdramatizoval již rozhodnuté utkání. Hudlice tak v podzimní části nenašly přemožitele a zaslouženě přezimují na prvním místě.     

 

Reportáž a fotografie z utkání zaslal Vít Sklenář, děkujeme!



Sestavy


SK Slavoj Osek
P. Křivánek [-] - P. Daněk [-] (46. R. Sojka [-] ) , T. Keller [-] , V. Mašek [-] , P. Čížek [-] - J. Král [-] , L. Pos [-] , A. Tvrz [-] , T. Zvarych [-] - Z. Vaníček [-] , J. Danda [-] (78. A. Dobrý [-] )

SK Hudlice
V. Sklenář [-] - M. Záhrubský [-] (85. F. Krištof [-] ) , D. Kostka [-] , J. Červenka [-] , V. Sklenář [-] , J. Zíma [-] , J. Merhaut [-] , T. Bergman [-] , Z. Patera [-] , P. Svoboda [-] , M. Klán [-]

ŽK: 80. Z. Patera .
Hráči zápasu: V. Sklenář .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VODIČKA Ladislav - UNGR Vlastimil (N), BERGMAN Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2021 21:06

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů