Třebaňský Ostrovan přivítal na svém malebném stadionku nedalekou Mořinu


Branky


20. M. Suchý , 38. M. Růžička , 47. V. Skramužský , 58. J. Chedik , 88. P. Šebek - 25. J. Kubín , 54. M. Zíma (vl.)
2

Utkání mělo jasného favorita a to domácí. Hosté se v posledních kolech trápí - nevyhráli už 7 zápasů v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hra se od počátku odehrávala především na polovině Mořiny, paradoxně to byl ale mořinský Kubín, který mohl otevřìt skóre, to když mořiňštì vrátili balon do vápna po svém rohu a úplně volný dlouhán Kubìn byl tak zaskočen množstvím volného prostoru, že balon ani netrefil. Domácí tlačili a svůj tlak zùročili v 25.minutě. Parádní kolmici Růžičku poslal do sítě Suchý 1:0. Za 5 minut, ale bylo vyrovnáno. Opět standartka, opét ùplně volný Kubìn, který tentokrát natřikrát dotlačil balon za Zímu 1:1. Domácí přidali, ale hostující golman Hašek se překonával. Až v 38.minutě se parádní ranou prosadil Růžička 2:1.

 

Po obrátce navýšil skóre Skramužský, nahrával mu znovu Růžička 3:1. V 54.minutě hosté snížili. No hosté. Byl to domácí golman Zíma, ktetý neukrotil prudkou přihrávku Pagáče a balon si srazil do vlastní sítě 3:2. Za nedlouho zvýšil navýšil skóre po samostatné akci agilní Chedik 4:2. Hra se poté odehrávala především na půlce Mořiny, to dokumentuje i postavení domácího brankaře, který hrál především na půlce hostů. Třebaňští ale ne a ne skórovat, to se povedlo až Šebkovi v 88.minutě a stanovil tak konečný výsledek na 5:2 pro domácí.

 

AUTOR: MARTIN ZÍMA



Počet diváků: 60. Rozhodčí: KAREŠ Miroslav - PETŘÍŠ Jan (N), ŠVEJCAR Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 11. 2021 21:03
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích