P. Šebek 28. (p.)
B. Vlasák 85.
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2021 12:30

11.kolo, Středočeský | Beroun | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Neskutečné gesto fair-play, které stálo hosty body! To se jen tak nevidí


Branky


28. P. Šebek (p.) , 85. B. Vlasák
2

Utkání na třebaňském Ostrově mělo jasného favorita. Tím byl domácí Ostrovan. Loděnickým muselo přijet pomoci nékolik dorostenců, kteří měli v nohách ranní zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta nakonec rozhodla

Utkání bylo od počátku vyrovnané, hrálo se především mezi šestnáctkami a ani jeden z týmů se do vyloženéjší šance neprobil. To se povedlo až loděnickému Kvapilovi, ale jeho nájezd ze strany Zíma zlikvidoval. Na druhé straně zazdil šanci Smrčina, který místo nahrávky na úplně volného Vlasáka volil střelu, kterou golman vychytal. Za okamžik se hnal sám na branku agilní Vlasák, ale golmana hostů nepřekonal.

 

Ve 27. minutě se na domácí branku hnali Šolc a Dostál, ale situaci nevyřešili ideálně a míč skončil mimo. Hned z protiútoku se před brankáře hostí dostal Smrčina a byl podseknut. Penalta. Tu promněnil Šebek a bylo to 1:0. Za minutku měl obrovskou šanci Neubauer, ale Vlasák ho vychytal. Poločas tedy 1:0 pro domácí.

Gesto fair-play, které se jen tak nevidí!

Druhá půle začala ve stylu té první. Boj o střed hřiště bez výraznějších šancí. Od zhruba 60. minuty začala mít Loděnice více ze hry. Ale do šancí ji domácí beci v čele s výborným Paličkou nepouštěli. Nezvyklá situace se odehrála v 75. minutě, to se do vápna prodral Šolc, po souboji se Šebkem upadl a sudí závora odpískal penaltu. Šolc ihned reklamoval, že ke kontaktu nedošlo a penalta by tedy měla být odvolána. Sudí Závora to ale odmítl a tak Šolc kopl penaltu úmyslně vedle. Neskutečné gesto! Když si uvědomíme, že Loděnice mohla vyrovnat na 1:1.

 

V 80.minutě se pískala penalta i na druhé straně, to když Chedik udĕlal kličku brankaři, který ho zezadu stáhl. Šebek ji ale nepromněnil. Gólu se domácí dočkali až v 85. minutě, kdy jim výhru pojistil Vlasák. Utkání se pak už jen dohrálo a třebaňští si připsali důležité 3 body.

 

Reportáž z utkání zaslal Martin Zíma, děkujeme!



Sestavy


TJ Ostrovan Zadní Třebaň
M. Zíma [-] - V. Skramužský [-] , P. Šebek [-] , D. Neubauer [-] , M. Smrčina [-] (71. L. Veselý [-] ) , P. Šebek [-] , B. Vlasák [-] , J. Chedik [-] , . Lizarazo [-] , A. Tlustý [-] , J. Palička [-]

AFK Loděnice B
M. Vlasák [-] - J. Hůla [-] , M. Bačinský [-] , T. Kvapil [-] - M. Smetana [-] , P. Šolc [-] , P. Dostál [-] - A. Novák [-] , K. Bartoš [-] (65. P. Maňák [-] ) , L. Dostál [-] (65. K. Bartoš [-] ) , P. Frydrych [-]

ŽK: 50. P. Šebek - 43. P. Frydrych .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ZÁVORA Vlastimil - SPAZIER Richard (N), UHER Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 23:06

Tip: výhra hostů