Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2021 15:30

10.kolo, Středočeský | Beroun | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostomice dohnaly ztrátu a uzmuly Baníku Mořina bod


Branky


6. A. Iliev , 11. J. Kubín , 15. A. Iliev , 51. A. Iliev - 16. J. Kačírek , 75. J. Kačírek , 80. K. Hejduk , 85. J. Kačírek (p.)
2

Nedělní odpoledne nabídlo na nepříliš fotbalovém hřišti na Mořině fotbalové utkání mezi domácím Baníkem a hosty z Hostomic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zaskočili soupeře v první čtvrt hodince

Výbornĕ vyšel vstup do zápasu domácím a už v 6. minutě se dostali do vedení. To když Špicla nachytal na švestkách ranou z dálky Iliev - 1:0. Za pět minut to bylo už o dvě branky, trefil se Kubín. Ve 13. minutě napřáhl z dálky opět Iliev a trefil břevno hostující branky. Hosté byli jako opaření a v 15. minutě inkasovali potřetí. Trefil se hlavou opět Iliev.

 

O minutu později se hosté vrátili do zápasu, když jim branku daroval domácí kapitán Váňa. Hosté poté byli lepším týmem a vytvořili si i nékolik střeleckých příležitostí. Nejblíže gólu byl Hornát, ale jeho tečovaná střela skončila na tyči. Do kabin se tedy odcházelo za stavu 3:1.

 

Dva hattricky

Domácím se opět vydařil vstup do poločasu a v 51. minutě se nádhernou ranou z vápna prosadil Iliev a zkompletoval tak svůj hattrick. Zdálo se, že si domácí pro své vítězství v klidu dojdou, ale opak byl pravdou. Hosté začali domácím zle zatápět a ti mohli děkovat svému brankaři, jenž zneškodnil dvě sóla Hejdukovi a krásnou robinzonádou překazil radost i Hornátovi.

 

Domácí se oklepali a vytvořili si velké množství šancí, ale Fanta a hlavně Iliev, který šel třikrát sám na branku, neskórovali. V 75. minutĕ se prosadil na zadní tyči Kačírek. O pět minut později snížil na rozdíl jediné branky Hejduk. Domácí se hodně zlobili, že nebyl odmáván ofsajd. Červenou kartu za urážky rozhodčího obdržel domácí Zýka. Domácí se jen bránili a po chybě v obranĕ v 85. minutě nařídil sudí pokutový kop. Kačírek proměnil a také zkompletoval hattrick. Poslední minuty se odehrávaly ve značných emocích. Branka už ale nepadla a body se dělily.

 

Reportáž a fotografie z utkání zaslal Martin Zíma, děkujeme!



Sestavy


Mořina
J. Hašek [-] - J. Kubín [-] , A. Iliev [-] , J. Fanta [-] (85. J. Zíma [-] ) , M. Váňa [-] , R. Kubín [-] (58. R. Kubín [-] ) , D. Váňa [-] , V. Zýka [-] , A. Fihura [-] , P. Gregor [-] , J. Kratina [-]

SK Hostomice pod Brdy
D. Špicl [-] - L. Šereda [-] , J. Kačírek [-] , D. Krajči [-] , K. Hejduk [-] , M. Císař [-] (82. R. Hobza [-] ) , M. Kačírek [-] , J. Spousta [-] , A. Hornát [-] , M. Plecitý [-] (46. J. Hadrava [-] ) , M. Šereda [-]

ŽK: 60. A. Iliev , 60. M. Váňa - 63. J. Hadrava , 65. K. Hejduk , 84. R. Hobza . ČK: 81. V. Zýka .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: EHL Vlastimil - ORÁLEK Jiří (N), PLECITÝ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 11:59

Tip: výhra hostů