R. Handl 56.
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2021 12:30

10.kolo, Středočeský | Beroun | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Každý chvilku tahal pilku... V Podluhách se body dělily


Branky


2

Souboj třetího a druhého týmu tabulky se odehrál v sobotu v Podluhách, kam přijela Zadní Třebaň.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo tlakem Zadní Třebaně, která byla na míči a vytvářela si nebezpečné situace. V 10.minuté trefil Skramužský tyč po centru Šebka. Následné střílel Tlustý, ale branku o pár centimetrů přestřelil. V 25.minutě se dral do šance Vlasák, ale jeho střela byla zblokována. Trvalá převaha hostů se zúročila v 45.minutě, kdy Vlasák dostal přihrávku za obranu a střelou k tyči překonal Grunta - 0:1. Za minutu se pískal poločas.

 

Domácí vlétli do druhé půle jako vymněnění. Hned v 48.minutě šel sám na Zímu Motl, ale branku překopl. V 56.minutě bylo vyrovnáno, hosté propadli na levé strané, Motl potáhl míč po brankové čáře a přesnou přihrávkou našel Handla, který napálil míč přesně k tyči - 1:1. Ihned poté mohl hostům vrátit vedení Vlasák, samostatný únik ale zakončil střelou nad. Utkání poté nabídlo především boj ve středu hřiště. Ani jednomu týmu se moc nedařila kombinace a k vidéní bylo hodně nepřesností. V 75.minutě se do šance dral Smrčina, ale trefil jen Grunta. Domácí mohli rozhodnout o svém vítězství v 86.minutě, ale Štěpánek napálil jen tyč. Body se tak dělily.

 

Reportáž z utkání zaslal Martin Zíma, děkujeme!

 



Sestavy


TJ Sparta Podluhy
D. Grunt [-] - F. Svoboda [-] , A. Grunt [-] , L. Hejbal [-] , J. Jirásek [-] - D. Poljanskyj [-] , V. Hacmac [-] - P. Bažata [-] (46. M. Mottl [-] ) , R. Handl [-] - J. Štajner [-] , O. Akchurin [-] (46. V. Štěpánek [-] )

TJ Ostrovan Zadní Třebaň
M. Zíma [-] - V. Skramužský [-] , L. Kináč [-] , P. Šebek [-] , M. Smrčina [-] , P. Šebek [-] , B. Vlasák [-] , M. Růžička [-] (45. P. Hejlek [-] ) , J. Chedik [-] , A. Tlustý [-] , J. Palička [-]

ŽK: 43. F. Svoboda .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 11:59

Tip: výhra domácích