2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 16:00

8.kolo, Středočeský | Beroun | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrovan ve druhé půli otáčel zápas s Durisolem Všeradice


Branky


2

V Zadní Třebani byl v sobotu odpoledne k vidění souboj dvou týmu, kteří pomýšlí na ty nejvyšší příčky v tabulce. Dvou vesnic, které to k sobě dělí jen pár kilometrů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třebaňští si hned od ùvodu vynutili převahu, Všeradice hráli z bloku a bránili od půlící čáry. Převaha na balonu ale odměnu v podobě branky nepřinesla. Naopak to byli hosté, kteří využili chybu Růžičky v rozehrávce, balon se dostal na vápno k Jakubu Suchému, který parádní šajtlí trefil šibenici domácí branky 0:1. Domácí dobývali zformovanou hostující obranu, ale přes obranný val se jim proniknout nepodařilo. Do kabin se tak odcházelo za stavu, který vyhovoval hostům.

 

Začátek druhé půle přinesl stejný obrázek jako půle první. Převaha domácích ale tentokrát přinesla branku. Růžička vyslal za obranu Martin Suchého, který parádním volejem nedal Hlavínovi šanci - 1:1. Za 7 minut už to bylo 2:1 pro domácí, to když M. Suchý poslal do úniku Vlasáka a ten tváří v tvář golmanovi nezaváhal. Utkání se poté odehrávalo ve středu hřiště a nabídlo spoustu nepřesností. Až ke konci utkání se začali osmělovat i všeradičtí, ale Boučkovu střelu vyškrábl Zíma na roh a stejně si počínal i po hlavičce Simandla z následného rohu. To bylo vše a třebaňští si připsali důležité 3 body.

 

Reportáž z utkání zaslal Martin Zíma, děkujeme!



Sestavy


TJ Ostrovan Zadní Třebaň
M. Zíma [-] - V. Skramužský [-] , P. Šebek [-] , D. Neubauer [-] (46. M. Smrčina [-] ) , P. Šebek [-] , B. Vlasák [-] , M. Růžička [-] , J. Chedik [-] , M. Suchý [-] (78. Z. Pagáč [-] ) , A. Tlustý [-] , J. Palička [-]

FK Všeradice 1932
K. Hlavín [-] - J. Bouček [-] , M. Nájemník [-] (75. J. Simandl [-] ) , J. Kácha [-] , J. Suchý [-] , M. Bábela [-] , J. Suchý [-] , M. Kulhavý [-] , T. Šebek [-] , O. Silbernágl [-] , M. Kácha [-] (65. P. Šteffl [-] )

Počet diváků: 70. Rozhodčí: BIDŠOVSKÝ Pavel - PETŘÍŠ Jan (N), LOJÍN Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Suchý 2 góly