0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 13:30

7.kolo, Středočeský | Beroun | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrovan oloupil Hostomice o body brankou v úvodu zápasu


Branky


2

7. kolo přineslo střet dvou týmů z opačných pólů tabulky. Zatímco třebaňští okupují 2.místo, tak domácím se vstup do soutěže vůbec nepovedl a na svém kontě měli pouhé 4 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do zápasu se lépe vyvedl hostům, ti měli míč na svých kopačkách a domácím ho moc nepůjčovali. Vrchol jejich snažení přinesla 9.minuta, kdy skvělou kolmici Paličky poslal Suchý před domácí branku, kde vstřelil Neubauer svoji první branku sezóny - 0:1.

 

K vidění byl poté spíše boj ve středu hřiště bez zářivých kombinací. Až v 15.minutě se do šance probili domácí a to když Zíma kličkoval ve vlastním vápné a situaci musel na brankové čáře hasit Petr Šebek. Poté se do třebaňského vápna probíjel kolem brankové čáry Kačírek, ale Zíma stačil jeho střelu zblokovat na roh. Z něho mĕl blízko ke gólu Hejduk, ale jeho hlavičku zastavila tyč a následně stačil Zíma míč upálit před Kačírkem.

 

V 35.minutě nádherně vystřelil třebaňský Pavel Šebek, ale Špicl vyrazil na roh. Těsně před půlí se pokoušel o vyrovnání Kubišta, ale jeho střela mířila doprostřed hostující branky.

 

Velmi opatrný byl i úvod druhého poločasu. Domácí měli přeci jen míč na svých kopačkách o něco více, ale třebaňští pozorně bránili a na dostřel své branky je nepouštěli. Hostům se v těchto chvílích kombinace příliš nedařila, a tak se často uchylovali pouze k dlouhým nákopům. Domácí se snažili, ale nadějné situace končily nepřesnými přihrávkami.

 

Do šance se tak probili až v 72.minutě, ale Zíma včas vyběhl a Hejdukovi znemožnil lepší zakončení. Na domácích byla poté znát frustrace z nepřesné kombinace a naopak to byli třebaňští, kteří se začínali dostávat do zakončení. Nejprve nevyužil obrovskou šanci Smrčina, který obešel i brankáře, ale střelu do prázdné mu vykopl z lajny Šereda.

 

V 80.minutě poslal Suchý míč na Neubauera, ale ten trefil jen břevno. Poté měl ještě šanci Suchý ale míč poslal vysoko nad. To byla také poslední šance celého zápasu, který přinesl vítězství hostů 0:1. 

 

Reportáž z utkání zaslal Martin Zíma, děkujeme!



Sestavy


SK Hostomice pod Brdy
D. Špicl [-] - L. Šereda [-] , K. Hejduk [-] , D. Krajči [-] , J. Kačírek [-] , J. Spousta [-] , M. Kubišta [-] , J. Hadrava [-] , M. Císař [-] , M. Šereda [-] , M. Plecitý [-] (86. R. Hobza [-] )

TJ Ostrovan Zadní Třebaň
M. Zíma [-] - V. Skramužský [-] (68. Z. Pagáč [-] ) , L. Kináč [-] (63. M. Smrčina [-] ) , P. Šebek [-] , D. Neubauer [-] (81. P. Hejlek [-] ) , P. Šebek [-] , M. Růžička [-] , J. Chedik [-] , M. Suchý [-] , A. Tlustý [-] , J. Palička [-]

ŽK: 22. M. Šereda .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: POS Josef - PLECITÝ Josef (N), PETŘÍŠ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů