0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 14:00

4.kolo, Středočeský | Beroun | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zadní Třebaň stále s nulou, tentokrát ovšem i vepředu


Branky


1

Na hřišti na třebaňském ostrově proti sobě nastoupila mużstva, která v předešlém kole oslavila vítězství. Hýskov porazil doma Broumy a třebaňští zvítězili na Tmani.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hýskov do utkaní vletěl jako uragán a vysokým napadáním dělal domácím problémy. Ve 3. minutě si vypracoval také svoji největší šanci, když Lukeš trefil nádherným volejem tyč. Domácí nestíhali, ale hosté všechny své útočné akce nedotáhly do zdárného konce. Zhruba po 20 minutách se začali osmělovat i domácí a jejich snaha vyvrcholila gólem Suchého, který ale nebyl uznán pro ofsajd.

 

Druhý poločas nabídl vyrovnanou podívanou, bez šancí na obou stranách. Až v závěru se do šance prodral agilní Lukeš, ale minul domácí branku. Utkání tak skončilo zaslouženou remízou. Domácí se pyšní parádní obranou, když ještě neinkasovali.

 

Report z utkání zaslal Martin Zíma, děkujeme.



Sestavy


TJ Ostrovan Zadní Třebaň
M. Zíma [-] - V. Skramužský [-] , P. Šebek [-] , P. Šebek [-] , . Lizarazo [-] , P. Hejlek [-] , M. Suchý [-] (75. Z. Pagáč [-] ) , A. Tlustý [-] , J. Palička [-] , J. Neubauer [-] (27. D. Neubauer [-] ) , L. Veselý [-]

FK Hýskov
F. Ševčík [-] - D. Dobrovodský [-] , R. Kouřil [-] , M. Křesťan [-] , M. Seidel [-] , T. Čermák [-] , R. Lukeš [-] , P. Sechovec [-] , M. Pošmurný [-] , J. Liberský [-] (75. M. Fajt [-] ) , P. Choc [-]

ŽK: 80. P. Hejlek - 10. M. Pošmurný , 80. T. Čermák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Nusl Miroslav - MALÝ Martin (N), KŠÍR Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích