2:2
(1:1)
26. P. Dvořák (p.)
80. L. Chvátal
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 10:45

13.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Puklice doma pouze remizovaly!


Branky


3. D. Medvík , 85. M. Hekrle - 26. P. Dvořák (p.) , 80. L. Chvátal
0

Do Puklic zajížděly k dalšímu zápasu Bítovčice. Domácí mají doma vbornou bilanci a i v tomto zápase jim bookmakeři věřili více. Bítovčice však překvapivě odvezly alespoň bod za remízu 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól domácích i penalta hostů

Domácí chtěli nadále udržet svoji domácí neporazitelnost a vykročili za tím tím nejlepším možným způsobem. Hned ve třetí minutě se k přímému kopu postavil domácí snajpr Dalibor Medvík a svoji pumelenicí nedal Kučerovi v brance žádnou šanci - 1:0. Pak ovšem začal fotbal poněkud plakat, hráči obou celků kazili nahrávky, míče odskakovaly a příliš fotbalové krásy k vidění nebylo. Ve 26. minutě pak přišlo vyrovnání. Domácí bek Novotný zahrál ve vápně nešikovně rukou a pískala se penalta. K té se postavil Pavel Dvořák a s přehledem vyrovnal na poločasových 1:1.

Vzruch přinesla až poslední desetiminutovka

Druhý poločas se nesl v podobném pojettí jako ten první. Oba celky se trápily, nebylo k vidění více přihrávek po sobě, byla to opravdová fotbalová šeď. K vidění nebyla žádná šance, ba ani náznak šancí, oba celky spíše nakopávaly a čekaly, zda se nějaký nákop neuchytí. To se však dlouho dobu nedařilo, avšak poslední desetiminutovka přece jenom přinesla určité vzrušení ze hry. V 80. minutě ukázal svoji zkušenost a dobrý orinetační smysl střídající Leoš Chvátal a zkušeně těžil z centru svého spoluhráče - 1:2. Domácí však o svoji neporazitelnost přijít nechtěli, a určitou naději jim dal v 85. minutě Marek Hekrle, který proměnil centr Pavla Novotného, který zachránil už téměř ztracený míč a dokázal odcentrovat, do konce zápasu už se skóre neměnilo, a tak zápas skončil dělbou bodů za remízu 2:2



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Puklice
Zdeněk Tišl, vedoucí: "Zápas příliš fotbalové krásy nepobral, bylo to plné nepřesností a série přihrávek k vidění nebyla celý zápas. Chvíli to vypadalo, že přijdeme o domácí neporazitelnost, aspoň bod zachránil Hekrle."

FC Bítovčice
Michal Mikulec, útočník: "První půlka byla vyrovnaná, my jsme dostali gól hned na začátku, pak jsme vyrovnali z penalty. Ve druhé půli jsme se lehce zvedli, ale těžké povětrnostní podmínky bránily lepšímu fotbalu."



Sestavy


TJ Sokol Puklice
M. Měrtl [-] - F. Novotný [-] (46. V. Zeman [-] ) , L. Zeman [-] , M. Tůma [-] , K. Medvík [-] - V. Neubauer [-] (72. J. Šimek [-] ) , M. Pauser [-] (58. V. Kos [-] ) , D. Skotar [-] , P. Novotný [-] - M. Hekrle [-] , D. Medvík [-]

FC Bítovčice
L. Kučera [-] - J. Hrad [-] , L. Komárek [-] , J. Listopad [-] , Z. Kourek [-] - P. Vacek [-] (54. J. Zimola [-] ) , J. Láznička [-] (60. L. Chvátal [-] ) , P. Dvořák [-] , D. Urbánek [-] (81. L. Pokorný [-] ) - R. Fejta [-] , M. Mikulec [-]

ŽK: 54. M. Pauser , 66. M. Tůma , 77. D. Skotar .
Hráči zápasu: D. Medvík - L. Chvátal .
Místo: Puklice. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.