Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 10:00

7.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další výhra Havlíčkobrodského céčka


0

Do Vilémova zavítalo Havlíčkobrodské céčko a domácí mu vstřelili tři branky ......

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vilémov v úvodu zlobil

Od začátku utkání měli hosté více ze hry ale domácí dokázali z brejků nebezpečně hrozit. V 5. min. využil chyby domácích Klofáč a pohodlně překonal bezmocného brankáře domácích. Hned v 8. min. však Zimprich zahrával malou domů, kterou vystihl Semrád a bylo to 1:1. Za dvě minuty už domácí vedli 2:1, opět se z brejku trefil Semrád a vypadalo to, že domácí hosty zle potrápí. Broďáci však zlepšili kombinaci a do poločasu se střelecky prosadil 2x Němec a 1x Udržal s Petrem Polívkou.

Druhá půle skončila remízou

V druhé půli pokračovala herní převaha hostů, která však tentokráte nebyla podpořena góly. V 51. min. se kopala druhá penalta a gólman Jarda Holcman zvyšoval na 2:6 pro hosty. Za deset minut se opětovně z brejku prosadil domácí Lukáš Hart a stanovil konečné skóre zápasu i když před domácí brankou se to chvílemi zle vařilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Vilémov
Václav Špitálník hráč Vilémova: Havl. Brod přijel v roli favorita ale po 10 min. byl stav 2:2, divoká přestřelka zahájila utkání, zkušenost hostí se během utkání potvrdila a dvě zbytečné penalty darovali hostím jednoduché vedení, které jim dodalo klid a potvrdili výhru dalšími dvěma góly.

FC Slovan Havlíčkův Brod C
Petr Uhlíř hráč Havlíčkova Brodu C: Na zápas jsme odjeli takřka bez středu zálohy, chyběli nám Kuchta, Fialka, Tůma a Pabousek ale i přesto jsme byli favoritem tohoto utkání. Po divokém úvodu, kdy jsme se sžívali s těžkým terénem ve Vilémově, jsme se přeci jenom prosadili a v klidu dokráčeli k povinné výhře. Chválím celý tým s tím jak si poradil s těžkým terénem a rád bych vyzdvihnul přístup Romana Němce, který je nejenom výborný střelec ale i fotbalista tělem a duší.



Sestavy


TJ Sokol Vilémov
P. Bárta [-] - V. Špitálník [-] , R. Martínek [-] , M. Matoušek [-] , M. Sekera [-] - R. Čížek [-] , J. Dibelka [-] , J. Bouchner [-] , P. Hubený [-] (55. J. Bohuněk [-] ) - J. Semrád [-] , L. Hart [-]

FC Slovan Havlíčkův Brod C
S. Duben [-] - J. Soukup [-] (74. J. Berky [-] ) , R. Vrba [-] , J. Zimprich [-] - P. Bouda [-] , T. Udržal [-] (46. J. Holcman [-] ) , M. Fišer [-] , P. Polívka [-] , P. Uhlíř [-] - M. Klofáč [-] , R. Němec [-]

Hráči zápasu: P. Bárta , J. Semrád - S. Duben , P. Polívka , R. Němec .
Místo: Vilémov. Počet diváků: 28. Rozhodčí: ŠVARC Libor - GONDEK Zdeněk (N), JANOUCH Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.