3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2021 16:30

7.kolo, Středočeský | Mělník | IV. třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

"Cirkus" Jeviněves vyjel k dalšímu měření sil na béčko kralupského Kaučuku


Branky


22. R. Kinter , 79. R. Kinter , 85. M. Tsoka
0

Hostům opět chybělo několik hráčů základní sestavy – Schoř, Kindl, Duchoslav, Novák. Na hřiště tak vyběhli v kompletní, ale slepené sestavě, na lavičce bez jediného náhradníka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přesto odolávali tlaku domácích od začátku až do 22. minuty, kdy se Kinter narážečkou ve vápně uvolnil a poslal domácí do vedení. I poté se domácí rychlými kombinacemi dostávali do zakončení, kde ale buď netrefili zařízení nebo zasáhl hostující golman.

 

Po celý zápas zahrála slušně jeviněvská obrana, zejména Macák ukazoval svůj přehled a k tomu přidal fotbalovost a bojovnost. Mnoho dalších se k němu v těchto ohledech v dresu hostí nepřidalo. Domácí byli zkrátka ve všech ohledech někde jinde a bylo jen otázkou času, kdy navýší skóre. To se drželo na nejtěsnějším rozdílu 1:0 do 79. minuty, kdy se trefil z trestného kopu opět Kinter.

 

Jeviněves měla za celý zápas snad dva náznaky šancí, ale opět naráží na nekvalitu v zakončení, v řešení daných situací. A tak poslední branku přidal po krásné přihrávce mezi obránce domácí Tsoka, a završil tak výsledek na 3:0.

 

Reportáž z utkání zaslal Jaroslav Kysela, děkujeme!



Sestavy


FK Kralupy 1901 B
Z. Křemenák [-] - R. Kinter [-] , L. Psota [-] , C. Nikolov [-] , M. Miler [-] - A. Kolmistr [-] , M. Malík [-] , M. Kolmistr [-] , M. Glogas [-] - D. Klier [-] , M. Tsoka [-]

TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - R. Jeřábek [-] , D. Velický [-] , R. Petřík [-] , T. Navrátil [-] - D. Nicek [-] , L. Kosman [-] , M. Baláž [-] - T. Novák [-] , J. Kokšal [-] - P. Macák [-]

ŽK: 64. M. Baláž , 79. P. Macák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TORÁČ Martin - KLIER Martin (N), MICHOVSKÝ ING. Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.