Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Papírový favorit padl v Sobíňově


Branky


0

Zápas dvou celků z rozdílných pólů tabulky ovládl ten „hroší“ z nich. Sobíňov totiž měl na svém kontě pouhý jeden bod. Lípa jich měla rovnou deset a tak přijela v roli papírového favorita. Jenže předpoklady se nesplnili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Padly všechny branky

Zápas rozhodl už jeho začátek. Hosté už ve 4. minutě kopali penaltu po faulu, ale Havel nedal. O pět minut později tak trestali domácí. Obrana Lípy zapomněla na Němce, který si sběhl pro dlouhý aut a po sólu prostřelil gólmana hostí- 1:0. Hned o minutu později měli výhodou pokutového kopu i domácí. A Říčan na rozdíl od soupeře se nemýlil – 2:0. Lípa byla směrem dopředu velmi nebezpečná, dobře a rychle kombinovala, v obraně ale během prvního poločasu hořela a to asi i vzhledem k absenci gólmana, za kterého musel zaskočit Šťastný. Ten musel potřetí lovit míč ze sítě ve 29. minutě. Po dlouhém nákopu vyhráli domácí dva hlavičkové souboje a Němec přidal třetí gól – 3:0. O šest minut později ve středu hřiště zakombinovali Kafka s Říčanem a druhý jmenovaný poslal před branku Lípy přesný centr, který zužitkoval ve čtvrtý gól Hečko – 4:0. Hosté potom dokázali snížit po nedůrazu domácích. Toho využil Prostřední – 4:1.

Vyloučení přerušilo nápor Lípy

Po návratu z kabin se Lípa snažilo s výsledkem něco udělat, ale po hodině hry byl vyloučen Bouda. Do konce zápasu ještě nějaké šance přišly, ale zůstaly gólově na prázdno.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sobíňov
Pavel Kafka, hráč Sobíňova: „Rozhodl hned začátek. Kdy jsme šli do vedení. Bylo vidět, že jim chybí brankář a navíc hořeli v obraně a my jsme toho využili. Lípě pak po poločase ublížilo vyloučení.“




Sestavy


TJ Sokol Sobíňov
P. Veselý [-] - M. Vopršal [-] , T. Štěrba [-] , V. Starý [-] , J. Pilař [-] - D. Říčan [-] , P. Kafka [-] , Z. Němec [-] , J. Hečko [-] - T. Zrzavý [-] , M. Kučera [-] (67. S. Ondráček [-] )

TJ Sokol Lípa B
R. Šťastný [-] - M. Jaroš [-] (65. J. Vácha [-] ) , M. Meruňka [-] , P. Prostřední [-] , V. Baloun [-] (33. J. Med [-] ) - P. Bouda [-] , M. Brabenec [-] , J. Heppner [-] , P. Vondráček [-] - L. Havel [-] , Š. Miklis [-]

ŽK: 65. J. Pilař , 72. J. Hečko - 52. Š. Miklis , 55. M. Meruňka , 87. J. Vácha . ČK: 60. P. Bouda .
Hráči zápasu: J. Pilař , D. Říčan , Z. Němec .
Místo: Sobíňov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Zadina Petr - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.