2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hněvkovice poprvé v historii porazily Sobíňov


Branky


0

Domácí ještě nikdy ve III. třídě nedokázali získat tři body se Sobíňovem. Na obě branky jim stačili úvodních sedm minut.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V sedmé minutě už domácí vedli o dvě branky

Úvodních dvacet minut se domácí prezentovali pohlednou, rychlou a kombinační hrou. Ve 3. minutě přizvedl rohový kop hlavičkou Jakub Chyba na Michala Pajera, jeho střelu lehce tečoval hostující hráč a míč skončil v síti - 1:0. V 7. minutě se radovali podruhé, trestný kop Ondřeje Šťastného na nerovném terénu vyrazil přímo k noze Jakuba Chyby a ten nemohl nedat - 2:0. Poté vyškrábl nad branku únik a střelu Jiřího Šťastného hostující brankář, který své umění prokázal po další pěkné střele Milana Gehera. Hosté si první větší šanci vytvořili ve 25. minutě. Tu však vykryl hněvkovický brankář. O deset minut později pláchl domácím Štěrba, ale opět hasil Peroutka. Pak přišla série několika rohů, ale nic z toho nebylo.

Nudný fotbal, oživil Říčan střelou do šibenice

Po změně stran se na hřišti objevil úplně jiný domácí tým než v první půli. Fotbal nebyl rozhodně nic krásného, byla to spíše nakopávaná. Po hodině hry opět podržel svůj tým domácí brankář Peroutka. Nudný poločas oživila parádní střela hostující kapitána Říčana, který zamířil přesně do šibenice – 2:1. To samozřejmě Sobíňov nakoplo a snažil se o vyrovnání. Sice měl balon častěji na kopačkách, ale jejich akce většinou končili před domácím vápnem. Potvrzující a uklidňující branku mohl vstřelit Veleta, ale sám před brankářem selhal.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hněvkovice
Zdeněk Rajdl, vedoucí mužstva Hněvkovic: „Začali jsme úchvatně, měli jsme neskutečný tlak. Vypadalo na jednoznačnou záležitost, ale hosty podržel jejich brankář. Jenže od 25. minuty jsme přestali kontrolovat vývoj zápasu a osmělovat se začali hosté. Měli dvě velké šance, ale naopak podržel brankář nás. Ve druhým poločase domácí předvedli špatný výkon. Fotbal nebyl moc pěkný, bylo to spíš nakopávaná. Když se nám podařilo snížit, tak se Hněvkovice museli strachovat o výsledek. Hosté byli bez několika hráčů sestavy, ale nepůsobili vůbec odevzdaně, bojovali až do konce. V závěru jsme nedovolili velký tlak, pohlídali jsme si tři body. Jsme spokojení s výsledkem.“

TJ Sokol Sobíňov
Tomáš Štěrba, hráč Sobíňova: „Začátek byl z naší strany špatný, vypadalo to na šest gólu. Pak se ale v půlce hra vyrovnala. V druhý půlce jsme spíš hráli my, soupeř vyloženou šanci neměl My jsme ale ze šancí a pološancí nedokázali vstřelit branku. Prosadil se pouze kapitán Říčan. Bohužel soupeř byl produktivnější.“



Sestavy


TJ Sokol Hněvkovice
M. Peroutka [-] - M. Pajer [-] , P. Veleta [-] , T. Geher [-] , M. Geher [-] - J. Kupec [-] , J. Chyba [-] (66. J. Těšínský [-] ) , O. Šťastný [-] , J. Šťastný [-] - P. Končel [-] (23. J. Vávrla [-] ) , T. Pajer [-]

TJ Sokol Sobíňov
P. Veselý [-] - M. Vopršal [-] , T. Štěrba [-] , V. Starý [-] , I. Koutník [-] - M. Ondráček [-] , M. Hochman [-] , D. Říčan [-] , J. Pilař [-] - J. Hečko [-] , T. Zrzavý [-] (65. O. Koubek [-] )

ŽK: 90. M. Geher - 38. V. Starý .
Hráči zápasu: M. Peroutka , P. Veleta - D. Říčan , P. Veselý .
Místo: Hněvkovice. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Beránek Jiří - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.