Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sobíňov využil nekoncentrovanosti domácích ve druhé půli a vyhrál


Branky


0

Domácí fotbalisté jako nováček podzim neodstartovali úplně špatně a před zápasem s nedalekým Sobíňovem měli na svém kontě devět bodů. Tudíž o dva body více než jejich soupeř. Hosté ale chtěli urvat všechny tři body a přerušit tak šňůru tří zápasů bez výhry. A to se jim povedlo, i když se cíl začal plnit až po změně stran.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím se první poločas vydařil, šli do vedení

Už ve dvanácté minutě šli domácí do vedení, po přihrávce kapitána Koláčka se k balonu dostal Eis a pohodlně skóroval do prázdné brány – 1:0. Hrál se vcelku neurovnaný fotbal bez větších šancí. Ve 23. minutě ale přišlo vyrovnání. Pilař hodil aut Zrzavému a zaběhl si do vápna a poslal balon mezi tři tyče – 1:1. Ovšem za čtyři minuty už opět domácí vedli. Přesně z přímáku se trefil ke vzdálenější tyči Tomášek - 2:1. Pak mohl stejný hráč z podobné akce znovu udeřit, ale tentokrát neměl úplně přesně seřízená mířidla. A tak Sobíňov udržel přeci jen nadějnější stav pro zvrat.

Maleč přestala hrát a věnovala se rozhodčímu

Po změně stran zabrali hosté, kteří domácí zatlačili na jejich polovině. Maleč přestala trochu hrát a věnovala spíše debatám s rozhodčím než hře. A to samozřejmě vyhovovalo hostům. Ti toho využili už v 60. minutě. Říčan namířil přesně na hlavu Ondráčkovi a ten zamířil do černého – 2:2. Dvě pojistky během čtyř minut pak Sobíňov přidal ke konci zápasu. V 78. minutě započal gólovou akci Štěrba, který popadl balon a pelášil s ním k velkému vápnu. Kolmicí pak našel Kafku, který balon přiklepl s mírnou tečí obránců střídajícímu Hečkovi a ten mířil přesně do šibenice – 2:3. V 82. minutě pak poslední zářez přidal druhým gólem v zápase Ondráček. Statndardku zahrál Starý a jeho důraz ve vápně skončil brankou – 2:4. Aby toho pro domácí nebylo málo, tak byl po tvrdém zákroku vyloučen kapitán Koláček.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Sobíňov
Pavel Kafka, hráč Sobíňova: „Po třech zápasech bez výhry dobrý. Herně to byl vyrovnaný zápas. V první půli jsme dostali hloupé góly. Ve druhém poločase nám pomohlo, že Maleč trochu přestala hrát a spíše debatovala s rozhodčím. Tím nás posadili na koně. Byli jsme tak lepší a dali jsme tři góly a bylo hotovo, pak jsme přidali ještě pojistku. My se s klukama známe, Maleč není tak daleko od nás a říkali jsme si, že s nima musíme vyhrát, že už moc šancí na bodový zisky do konce podzimu není.“



Sestavy


TJ Sokol Maleč
Z. Lukeš [-] - M. Čermák [-] , D. Aubus [-] , O. Fikar [-] (68. M. Každan [-] ) , M. Musílek [-] (78. R. Marek [-] ) - I. Koláček [-] , T. Eis [-] , M. Tomášek [-] , S. Šimon [-] (46. J. Pospíšil mladší [-] ) - D. Každan [-] , M. Kotil [-]

TJ Sokol Sobíňov
P. Veselý [-] - M. Vopršal [-] , T. Štěrba [-] , V. Starý [-] , O. Vopršal [-] - M. Ondráček [-] , P. Kafka [-] , D. Říčan [-] , J. Pilař [-] - M. Hochman [-] (72. J. Hečko [-] ) , T. Zrzavý [-] (88. M. Kučera [-] )

ŽK: 54. M. Čermák , 57. I. Koláček , 86. M. Kotil , 90. D. Každan - 52. O. Vopršal , 70. V. Starý . ČK: 88. I. Koláček .
Místo: Maleč. Počet diváků: 25. Rozhodčí: Slíž Emil - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.