2:3p.
(1:1)
45. P. Mezei (p.)
72. J. Vejvoda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 16:00

9.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Rynholci se body dělily


Branky


7. T. Perlík , 84. J. Matějka - 45. P. Mezei (p.) , 72. J. Vejvoda
13

Rynholec přivítal na umělém povrchu soupeře z Lužné. Domácí přečkali gólovku Sparty a ihned sami udeřili. Poločasové vedení bylo na dosah, ale Vejvoda si vykoledoval první penaltu, kterou Mezei proměnil. Ve druhé půlce měli hosté další pokutový kop, ale Haužvic svůj tým podržel a utkání dospělo až do penalt, kde se rozhodovalo o plusovém bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnání do kabiny

Hned po pár minutách zachránilo domácí fotbalisty břevno, které orazítkoval po samostatném nájezdu Vejvoda. Neproměněná šance Lužnou mrzela. Domácí gólovku přečkali a šli zásluhou Perlíka do vedení - 1:0. Po inkasované brance se Sparta dostávala více do hry a vytvářela si brankové příležitosti. Měla ale problém s jejich proměňováním. Stejně tak Baník, který si šance vytvořil, ale další branku nepřidal.

 

Čas plynul a zdálo se, že vyrovnaný poločas ovládnou domácí. V poslední minutě prvního dějství byl nedovoleně v šestnáctce zastaven Vejvoda a Lužná měla k dispozici pokutový kop. Toho se chopil Mezei a nezaváhal - 1:1. První polovina tak neměla vítěze.

Body se dělily

Do druhé půle tak byl zápas zcela otevřený. Lužná si postupně vytvářela převahu a také šance. Grill ve své další příležitosti nebyl úspěšný. Tou největší šancí byla nepochybně další penalta, která byla odpískána opět po faulu na nebezpečného Vejvodu. Znovu si vzal míč Mezei, ale tentokrát jej Haužvic parádně vychytal! Rynholec ale na důležitý počin svého brankáře nenavázal a musel v 72. minutě přihlížet Vejvodovi, který utekl a nekompromisně vystřelil svému celku vedení - 1:2. Matějka ale našel v poslední desetiminutovce tu nejlepší odpověď, jakou jen mohl, a poslal zápas do penalt - 2:2.

 

V loterii se usmálo štěstí na Lužnou, která si z umělé trávy odvezla bonusový bod.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Rynholec
David Mrázek, záložník: V prvním poločase se hrál vyrovnaný zápas, skóre mohlo být klidně 3:3. Nás může mrzet zbytečná penalta ve 45. minutě, ze které hosté vyrovnali. Ve druhém poločase už byla Lužná lepší a neproměnila několik jasných šancí, včetně chycené penalty Haužvicem. Bod musíme brát a musím objektivně říci, že na víc v současném stavu a zejména tréninkové docházce ani nemáme. Chtěl bych také vyzdvihnout hostujícího Vejvodu, který si díky své rychlosti vypracoval několik jasných příležitostí.

TJ Sparta Lužná
Radek Šnajdr, záložník: Do zápasu jsme vstoupili opět špatně a brzy jsme prohrávali. Postupem času jsme začali vyrovnávat hru a zbytek zápasu už jsme byli lepším týmem. Bohužel zase nás zradila špatná koncovka a vítězství mohlo být za tři body, ale samozřejmě dva body bereme a to zaslouženě.



Sestavy


TJ Baník Rynholec
I. Haužvic [-] - L. Skalák [-] , D. Rajgl [-] , M. Beran [-] , J. Pelc [-] , J. Pozníček [-] , M. Kedroň [-] , D. Mrázek [-] , J. Matějka [-] , T. Perlík [-] , P. Fonod [-] (46. J. Kougl [-] )

TJ Sparta Lužná
M. Pokorný [-] - J. Špička [-] , P. Mezei [-] , M. Rek [-] , J. Staněk [-] - R. Šnajdr [-] (65. F. Hornof [-] ) , P. Ambrůžek [-] , M. Koloc [-] , R. Grill [-] - K. Gjorgjiev [-] , J. Vejvoda [-] -

ŽK: 45. J. Pelc , 49. M. Kedroň , 59. J. Kougl , 69. T. Perlík , 88. D. Mrázek - 82. K. Gjorgjiev .
Hráči zápasu: I. Haužvic - M. Rek , J. Vejvoda .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vyhnanovský Milan - ŽEMLIČKA Josef, BENEŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích