0:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 16:00

9.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hředle v Pustovětech prodloužily vítěznou šňůru


Branky


40. J. Sláma , 42. F. Kratochvíl (vl.) , 61. T. Vitner , 89. B. Amauwah
13

Nepovedené derby mají za sebou Pustověty, které nezvládly zápas v Roztokách. Naopak Hředle mají za sebou dvě poklidná vítězství s Lišany a do zápasu se Sokolem mohly jít s klidem. Před domácími stál velmi kvalitní soupeř, který ale není neporazitelný. Výkon Pustovět ale na bodový zisk a překvapení kola nestačil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly byly málo

Od začátku zápasu bylo jasné, kdo bude diktovat tempo hry. Hředle potvrdily svou roli favorita a domácí celek pouštěly do šancí jen sporadicky. Bylo tak jen otázkou času, než padne první gól utkání. Blízko k němu měl T. Vitner, ale po centru Brože svou slabší nohou netrefil odkrytou branku. Dalším, kdo mohl vsítit první branku, byl A. Vitner. Ten započal svůj souboj s Benešem, který ho ve dvou příležitostech skvěle vychytal a držel tak pustovětské naděje.

 

Uběhla půl hodina hry a dalším, komu Sláma připravil palebnou pozici, byl Bechner. Pustovětský brankář byl ale znovu na místě. Znovu to byl Sláma, který do další gólovky vyslal A. Vitnera. Ani tentokrát ale Beneše, který předvedl další dobrý zákrok, nepřekonal. Pustověty tlaku odolávaly, přežívaly hředelské šance, ale do konce poločasu to nevydržely. Ve 40. minutě centroval Bechner na zadní tyč, kde byl Sláma. Ten se s ničím nepáral a přízemní střelou otevřel skóre zápasu - 0:1.

 

Jednogólové manko by nebylo nedosažitelné, ale hosté udeřili ihned znovu. T. Čuda prodloužil dlouhý míč hlavou na Slámu, který prověřil Beneše. Jeho střelu ale ztečoval do protipohybu domácího brankáře Kratochvíl a míč skončil v síti - 0:2. Hředle tak nemusely litovat neproměněných šancí ze začátku zápasu a do kabin šly za dvougólového vedení.

Beneš odmítl debakl

Pokud chtěly Pustověty se zápasem něco udělat, musely se do hry vrátit co nejrychlejším gólem. To se nestalo. Naopak hosté pokračovali ve své ofenzivní snaze a hned z toho byly šance. Bechner dvakrát nabídl gólovku A. Vitnerovi, ale výborný Beneš v brance se rozhodl, že tomuto hráči gól prostě nedovolí. V další šanci to byl Bechner, který nechal domácího brankáře znovu vyniknout. A když už byl Beneš krátký, tak ho při střele Slámy zachránila dobře postavená tyč.

 

Hředle se hnaly více a více dopředu, ale trochu zapomínaly na defenzivu. Toho chtěly Pustověty využít a také že málem využily! V první příležitosti se ocitl Sýkora, ale jeho hlavička mezi tři tyče nemířila. V další šancí nevyřešil dobře vzniklé přečíslení Zoufalý a střela Hranaie šla nad. Kontaktní branka tak nepadla a přišel trest. Po hodině hry našel A. Vitner přesnou přihrávkou T. Vitnera, který tvrdou střelou nedal Benešovi šanci - 0:3.

 

Čas plynul a byť hředelská snaha v ofenzivě opadla, stále diktovali svěřenci Jana Sklenáře tempo hry. Beneš se ale nechtěl nechat překonat. Poradil si se střelou Bechnera a nadvakrát v závěru vychytal i Raise. Čtvrtý gól se přeci jen zrodil. Brejkovou situaci vyřešil zkušeně Amauwah, který stanovil konečné skóre zápasu, které bylo díky nemohoucnosti hředelských hráčů a skvělému Benešovi k domácím ještě milosrdné - 0:4.

 

Galerie od Šárky Krejčové.

 

Zdroj: oficiální webové stránky FK Hředle, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pustověty
Jonáš Sýkora, záložník: Zápas se nám celkové vůbec nepovedl a soupeř zaslouženě vyhrál.

FK Hředle
Jan Sklenář, trenér: Dlouho nám trvalo než jsme se přes hodně zataženou obranu domácích dokázali brankově prosadit. Paradoxně to snad bylo z těch nejmenších šancí, co jsme si za první poločas vytvořili. Ve druhém poločase byl obraz hry takřka stejný, trápili jsme se v koncovce snad ještě více než v prvním poločase. Díky naší nemohoucnosti a velmi dobrým zákrokům Beneše v domácí brance, jsme nedokázali nastřílet více branek. Prostě nás koncovka dnes trápila o dost více než v jiných zápasech. Naše výhra je naprosto zasloužená a troufám si říci, že pro domácí i milosrdná.



Sestavy


TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - N. Zoufalý [-] (70. M. Hanuš [-] ) , J. Sýkora [-] (72. S. Hůla [-] ) , F. Kratochvíl [-] , V. Bičovský [-] (57. M. Šimon [-] ) , M. Hranai [-] , P. Matějovský [-] , P. Hovorka [-] , T. Elznic [-] , O. Hula [-] , J. Hula [-]

FK Hředle
V. Malinovský [-] - T. Vitner [-] (83. D. Minařík [-] ) , D. Rais [-] , D. Bechner [-] , D. Brož [-] (60. M. Vitner [-] ) , A. Vitner [-] (72. B. Amauwah [-] ) , J. Sláma [-] , T. Čuda [-] (72. L. Koláček [-] ) , D. Kroupa [-] , Z. Žihla [-] , M. Somol [-]

ŽK: 56. Z. Žihla , 77. D. Bechner .
Hráči zápasu: M. Beneš - T. Vitner , J. Sláma , D. Kroupa .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: Dohnal Lukáš - KOZÁK Lubomír, TÝČE Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů