Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 16:00

7.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kněževes rozhodla ve druhém poločase šesti góly


Branky


12

Jesenici trápilo zranění několika hráčů již v minulém utkání ve Hředlích a nyní ji nečekalo znovu nic jednoduchého. Na svém hřišti přivítala kvalitní Kněževes. První poločas nabídl po jedné brance na obou stranách, a tak zápas musela rozhodnout druhá polovina. S příchodem Tomáše Šímy byla Kněževes nebezpečnější a výsledkem bylo vysoké vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Galerie od Štefana Ferencze.



Ohlasy k zápasu


FC Jesenice
Petr John: Zápas, ve kterém jsme nepředvedli vůbec nic. Sice jsme museli kvůli mnoha zraněním využít i hráče s delší zápasovou pauzou, ale to není omluva. Od začátku jsme kazili spoustu přihrávek a celkový výkon byl hrozný. Poločasový výsledek 1:1 nám dával šanci se trochu vzchopit a se zápasem něco udělat, ale to se nestalo. Zůstalo u nepřesností a prohrávání osobních soubojů. Soupeř vyhrál téměř každý souboj a zaslouženě vyhrál. Pochvalu zaslouží rozhodčí, kteří opět ukázali vysokou kvalitu. Snad budou i nadále navštěvovat naše zápasy rozhodčí z vyšších soutěží.

FK Kněževes
Jan Plaček: V prvním poločase jsme byli o něco lepší než soupeř, ale neproměňovali jsme šance. Druhý poločas jsme těžili především z brejků, kdy na hřiště přišel Tomáš Šíma. Poté se zápas dohrával a v závěru jsme přidali ještě tři slepené góly.



Sestavy


FC Jesenice
R. Kalaj [-] - D. Jeníček [-] , P. Kotek [-] , D. Brda [-] (72. J. Pfejfer [-] ) , F. Moučka [-] (64. D. Kapoun [-] ) , S. Pfejfer [-] (46. M. Pacourek [-] ) , P. John [-] , J. Kočička [-] , J. John [-] , J. Mutínský [-] (59. Z. Balý [-] ) , V. Řehoř [-]

FK Kněževes
M. Vršecký [-] - P. Kollár [-] , M. Miksa [-] (46. T. Šíma [-] ) , J. Vrábík [-] , L. Fiška [-] , P. Komžik [-] , J. Plaček [-] (80. V. Kyncl [-] ) , R. Čihař [-] , J. Kříž [-] , T. Kejla [-] , J. Kučera [-]

ŽK: 25. D. Brda , 71. R. Kalaj .
Hráči zápasu: L. Fiška , T. Šíma .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hádek Jaroslav - MATĚJČEK Milan, KOZÁK Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů