Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 16:00

7.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešná překvapila nejen sebe, ale i zavidovskou rezervu


12

Velmi tíživou situaci zažívali fotbalisté Olešné před tímto duelem. Poslední místo v tabulce bez jediného bodu nebylo důvodem ke spokojenosti a klidu. Každá série ale jednou končí. Zavidovský B-tým přijížděl s jasným cílem a vidinou tří bodů. Domácí se ale semkli, dali do zápasu vše a mohli se po penaltách těšit z prvních dvou bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Utkání se hrálo od úvodní minuty v tempu a nabídlo rychlou branku. Hned v 5. minutě si na centr naskočil Černý a hlavičkou do protipohybu nedal Kuklovi šanci - 1:0. Olešná tak ukázala, že se jen tak nevzdá a chce před domácím publikem urvat první body. Zavidov inkasovaná branka nakopla a i rezervní tým začal hrozit. Veškerá snaha hostí ale končila na dobře fungující defenzivě domácích.

 

Vyjímkou byla 15. minuta. Havel st. našel přes celou šířku Skoupého, ten si zasekl míč do vápna a byť si na jeho pumelici na přední tyč Pavlíček sáhl, mimo tři tyče ji dostat nedokázal - 1:1. Hra se poté přelévala na obě strany. Olešná hrozila z brejků, které táhl Černý s Procházkou, ale žádnou větší příležitost si vypracovat nedokázala. Ani na druhé straně nedošlo k prolomení dobře fungující stoperské dvojice, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Zavidov pálil šance

Na hře Zavidova bylo jistě co vylepšovat a bylo vidět, že porada v kabině bylo co k čemu. Hosté do druhého poločasu vstoupili aktivněji a byli nebezpeční. Gólem skončila až situace z 66. minuty, kdy po standardní situaci doslova donesl míč do sítě Vitner - 1:2. Hosté měli další šance k navýšení skóre, ale dopláceli na nepřesnou koncovku, která rezervu trápí již několikátý zápas. Zavidov za to byl potrestán. Hostující defenziva nezachytila brejk domácích, kdy se po přihrávce Vodrážky prosadil Procházka - 2:2.

 

A o pět minut později bylo na domácí straně ještě veseleji! Opět brejková situace, po které následovalo zakončení Černého. Pokus domácího fotbalisty, který byl v zápase velmi nebezpečný, odvrátil Kadar z brankové čáry, ale pouze na kopačku Přibíka, který uklidil míč do odkryté branky - 3:2. Euforie na domácí straně ale netrvala dlouho. Zavidov měl k dispozici přímý kop z velmi dobrého místa. Zahrávání standardky si na sebe vzal D. Štiller a názorně ukázal svou skvělou kopací techniku - 3:3.

 

V penaltovém rozstřelu byli šťastnější domácí, kteří neproměnili jednu, oproti dvěma hostujícím penaltám a svým bojovným výkonem si řekli o plusový bod.

 



Ohlasy k zápasu


FC Olešná
František Itner, vedoucí týmu: Asi zasloužená remíza. Oba týmy kromě gólů nastřelily ještě konstrukci branky. Oba celky chtěly hrát fotbal. Pro nás je to hlavně povzbuzení do dalších kol. A potvrzení, że když se trochu sejdeme a přidáme na bojovnosti, jsme schopni hrát s většinou týmů na této úrovni.

FC 05 Zavidov B
Miroslav Skoupý, záložník: Na Olešné bylo vidět, že se chce před svým publikem ukázat. Od začátku zápasu se hrálo v solidním tempu. Olešná šla rychle do vedení, ale nás inkasovaná branka probrala a vyrovnali jsme. Poté byla hra vyrovnaná a do poločasu další gól nepadl. Do druhé půle jsme vstoupili lépe my a chtěli jsme zápas dotáhnout do vítězného konce. Podařilo se nám dát vedoucí gól po standardní situaci, ale poté jsme opět neproměňovali vyložené šance. Impotence, se kterou se v této sezóně potýkáme, snad nezná hranice. Byli jsme za to potrestáni ze dvou domácích brejků. Naštěstí se nám ihned podařilo z přímého kopu vyrovnat a zápas alespoň zremizovat. V penaltách pak byli domácí šťastnější.



Sestavy


FC Olešná
M. Pavlíček [-] - A. Hlavsa [-] , V. Kašpar [-] , P. Kollmann [-] (46. P. Bučák [-] ) - Z. Přibík [-] , T. Vodrážka [-] , L. Vrbata [-] - K. Ivančík [-] , Š. Procházka [-] , J. Černý [-] , J. Procházka [-]

FC 05 Zavidov B
J. Kukla [-] - J. Kraus [-] (11. J. Jelínek [-] ) , M. Havel [-] , M. Dvořák [-] , D. Štiller [-] , P. Vitner [-] , A. Sekyra [-] , M. Skoupý [-] , E. Pšenička [-] (39. P. Šíma [-] ) , J. Hvězda [-] , M. Havel [-] (46. V. Kadar [-] )

ŽK: 68. P. Bučák - 22. M. Havel , 57. M. Skoupý , 87. J. Hvězda .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: TÝČE Jiří - BOHATÝ Petr, KOC Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza