2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 17:00

4.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rynholec prvním přemožitelem Pustovět


Branky


12

Tři zápasy, tři vítězství a těžký zápas na umělém povrchu před sebou. To byla situace Pustovět, které v domácím prostředí přivítal Rynholec. Baník chtěl využít zlepšených výkonů a především specifického domácího prostředí, což se mu nakonec podařilo a po dvou tečovaných střelách bral všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

       


Ohlasy k zápasu


TJ Baník Rynholec
David Mrázek, záložník: Dnes jsme si tři body zasloužili. Hosté měli za celý zápas jedinou střelu na branku, a to v závěru, kterou chytil skvěle Haužvic. My jsme v první půli neproměnili tři šance, které volaly po gólu. Ve druhém poločase jsme vstřelili dva trochu šťastné góly po tečích. Po nepovedeném startu v Jesenici se naše hra zlepšuje.

TJ Sokol Pustověty
Tomáš Volráb, obránce: Od začátku zápasu bylo vidět, že nám umělka nebude vyhovovat. Utíkali nám míče od nohy a i zpracování nám haprovalo. Nějak jsme se s tím poprali. Prvních dvacet minut na nás soupeř vlétnul a měl dvě obrovské šance, které neproměnil. Do konce poločasu se spíše hrálo o střed hřiště, žádné šance k vidění už nebyly. Do druhé půle jsme nastupovali s taktikou, abychom soupeři nedarovali žádnou standardku okolo vápna. V 55. minutě faul před vápnem a z přímého kopu jsme s přispěním teče ve zdi dostali gól. Poté jsme měli nápor, ale nedokázali jsme ho využít. Domácí následně vystřelili zpoza vápna a těsnou tečí před brankářem dali další branku. Ve zbytku zápasu jsme soupeře k ničemu nepustili, vytvořili jsme si tlak. Bušili jsme do desetičlenné zdi, která odolala a skóre se nezměnilo.



Sestavy


TJ Baník Rynholec
I. Haužvic [-] - T. Kropík [-] (21. D. Jirava [-] ) , J. Pelc [-] , T. Perlík [-] , D. Rajgl [-] , M. Chvaščák [-] (55. P. Fonod [-] ) , T. Měsíček [-] , M. Kedroň [-] , J. Matějka [-] , D. Mrázek [-] , M. Beran [-]

TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - V. Bičovský [-] , M. Šimon [-] (21. M. Kameník [-] ) , T. Elznic [-] , T. Volráb [-] , P. Matějovský [-] , N. Zoufalý [-] , F. Kratochvíl [-] , O. Hula [-] , J. Hula [-] , M. Hranai [-]

ŽK: 16. J. Matějka , 60. D. Mrázek , 80. J. Pelc , 84. I. Haužvic , 90. M. Kedroň - 73. T. Volráb , 90. O. Hula .
Hráči zápasu: J. Matějka , I. Haužvic .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: BENEŠ Petr - ČERVENÝ Jan, FROLÍK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
5. 9. 2021 19:01
Povrch v Rynholci nenahrává příliš hře po křídlech a především starší hráči mohou mít problém při zakládání útočných akcí. Tipuji neprohru hostů, i s přihlédnutím na jejich dosavadní formu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Pustověty jsou možná zatím největší překvapení na začátku ročníku. Myslím si, že ale na umělé trávě v Rynholci skončí zápas remízou.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích