2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlapanov hrál více jak půlku zápasu v deseti


Branky


75. P. Kafka , 82. P. Kafka
0

 

Po ne příliš vydařeném začátku se Sobíňov zvedl a postupně stoupá tabulkou. Doma si naposledy poradil se Šlapanovem, který od 35. Minuty hrál v deseti mužích a domácím to přeci jen usnadnil. Jeho obě branky, ale padly až v poslední čtvrt hodince zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance měli hlavně domácí, ale nedali je

 

Hosté hráli v utkání hodně ostře a spoléhali hlavně na jejich rychlé přechody do útoku. Po ztrátě několik balonu z domácích kopaček dokázali zahrozit z brejků. Sobíňovu se dařila kombinace a v prvním poločase si vytvořil hned několik tutových příležitostí. Ve 2. minutě frnkl hostům Němec, ale nedal. Nadějné hlavičky pak měli Michal Vopršal a Kafka, ale skóre se neměnilo. Ve 21. minutě utekl Glózl po pravé straně. Jeho střelu gólman vyrazil k volnému Podrázskému, ale ten odkrytou branku netrefil. O necelou čtvrt hodinku později se zbytečně nechal vyloučit Vacek a dal domácím výhodu jednoho muže v poli.

Góly padaly až po změně stran, když domácí hráli proti deseti

 

V druhé půli sice domácí tlačili proti oslabenému soupeři, ale dával svými chybami hostům příležitosti k nebezpečným výpadům. V 67. minutě Schafferhans prošel od půlky až do vápna a vystrašil Veselého. Pak ale docházeli hostům síly a domácí se konečně dočkali vedoucí branky. V 75. minutě zahrávali rohový kop a ve skrumáži padl balon na malé vápno, nejrychleji u něj byl Kafka a poslal ho do sítě. V 82. minutě opět zakončoval Kafka, tentokrát hlavou – 2:0. Poté se zápas v poklidu dohrál.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sobíňov
Pavel Kafka, hráč: „Od začátku jsme byli lepší, už během prvního poločasu jsme měli několik šancí. Soupeř hrál hodně ostře a doplatil na to. Po faulu, který byl na žlutou, hráč vystartoval na rozhodčího a dostal druhou žlutou a hned červenou. Naše vítězství bylo zaslouženě. Šlapanov toho fotbalově moc nepředvedl. Výborný výkon podal hostující brankář Dobrovolný, a kdyby jeho spoluhráči dotáhli některý z jejich brejků, tak mohl výsledek vypadat jinak.“

TJ Jiskra Šlapanov
Bohuslav Fiala, trenér: „Chyběli nám čtyři hráči, hlavně Drahoš a Tesař, výborný hlavičkáři. Přesto jsme nezahráli špatně. I v deseti jsme dokázali hrát odvážně a myslet na tři body. Kluky za to musím moc pochválit. Nechali na hřišti všechny síly. Rozhodčí pískal dobře, ale žlutý karty v první půlce dával jen nám a na domácích za stejné a jeden horší zákrok šetřil a to jediné bych mu vytkl. Hrát v deseti není nikdy jednoduchý, ale domácím jsme jejich výhru zadarmo nedali.“



Sestavy


TJ Sokol Sobíňov
P. Veselý [-] - M. Vopršal [-] , T. Štěrba [-] , V. Starý [-] , M. Hochman [-] (64. M. Kučera [-] ) - M. Ondráček [-] , P. Kafka [-] , D. Říčan [-] , J. Petruželka [-] (85. I. Koutník [-] ) - Z. Němec [-] , T. Zrzavý [-] (78. J. Hečko [-] )

TJ Jiskra Šlapanov
P. Dobrovolný [-] - M. Švajka [-] , Z. Vacek [-] , R. Pustina [-] , P. Dobrovlný [-] - M. Vyšinskij [-] , A. Turenič [-] , T. Dvořáček [-] , R. Schafferhans [-] (82. M. Průša [-] ) - R. Glózl [-] , R. Podrázký [-]

ŽK: 90. V. Starý - 23. R. Podrázký , 35. Z. Vacek , 63. A. Turenič . ČK: 35. Z. Vacek .
Místo: Sobíňov. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.