0:2
(0:1)
8. D. Růžička
84. T. Lang (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 16:30

1.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Syrovice na úvod sezony vyloupily Velkou Bíteš


Branky


8. D. Růžička , 84. T. Lang (p.)
0

Na horkou půdu velkobítešského béčka zavítal na úvod sezony nováček z Nových Syrovic. V tropickém počasí se hrál velmi vyrovnaný zápas, v němž se rozhodně bylo na co dívat. Tři body si nakonec po bojovném výkonu odvezli hosté, kteří dokázali dvakrát překonat jinak výborného Karla Janouška v brance Velké Bíteše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Raketový start do zápasu přinesl Novým Syrovicím poločasové vedení

Diváci se ještě ani nestačili pořádně usadit na svých místech a Nové Syrovice mohly jít do vedení. Sám na gólmana Janouška se řítil rychlonohý Miroslav Sosnar, bránu ale bohužel pro hosty překopl. Ti však nemuseli dlouho smutnit, protože již v 8. minutě šli po krásné akci do vedení. Na levé straně hřiště vybojoval balon Ondřej Sosnar, zatáhl jej a přesným centrem našel ve vápně Růžičku, který nechytatelnou střelou z první rozjásal své spoluhráče. Prvních dvacet minut zápasu se tedy odehrávalo v režii Nových Syrovic, poté se však obraz hry změnil a domácí začali vystrkovat růžky, což jim přineslo i několik šancí. Zřejmě největší byla z vydařené kombinační akce, po které trefil po centru ze strany od Loupa Vařílek tyč. Do kabin tedy odcházeli spokojenější hosté i přes to, že Miroslav Sosnar byl při svém dalším nebezpečném průniku zastaven nedovoleně před vápnem, takže nemohl navýšit jejich vedení.

Lang pečetil z penalty výhru hostů

V druhém poločase se hra přelévala ze strany na stranu a diváci se rozhodně nenudili, protože k vidění byly pěkné akce i několik šancí. Za hosty střílel dvakrát utěšeně mladík Železný, radost mu však pokaždé překazil výbornými zákroky domácí Janoušek. Hostující Marek Novák měl pro změnu dobře postavené tyče  při pěkné individuální akci střídajícího Rozuma. Zápas tak dospěl do finiše a s ním přišla i penalta, která vše definitivně rozhodla. Zasloužil se o ni Miroslav Sosnar, kterého poněkud zbytečně fauloval Jan Kadlec. K míči se postavil Tomáš Lang a nedal Janouškovi šanci! Hosté z Nových Syrovic si své vedení již poměrně v klidu pohlídali a se svým autobusem si mohli odvézt z Velké Bíteše tři body i výbornou náladu pramenící z úspěšného vstupu do soutěže.



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš B
Velká Bíteš B - Josef Jelínek (vedoucí týmu): Jednalo se o vyrovnaný zápas, kterému by možná i slušela remíza. My trefovali tyče, hosté stříleli góly. Takový je fotbal. Škoda zbytečné penalty v závěru, která nám znemožnila bojovat o vyrovnání. Pochvalu zaslouží brankář Janoušek.

SK Nové Syrovice
Nové Syrovice - Jan Prígl (trenér): Zápas to byl vyrovnaný, vyhrát mohly oba týmy. Jsem rád, že jsme to nakonec byli my. Z hráčů chválím jmenovitě Tomana a Kopečka, kteří podali nadstandardní výkony. Bude výborné, pokud se nám podaří na podobné výkony navázat.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš B
K. Janoušek [-] - O. Švanda [-] , J. Jelínek [-] , M. Paprskář [-] (46. J. Kadlec [-] ) , O. Suchý [-] - T. Loup [-] (73. D. Rozum [-] ) , M. Švanda [-] , M. Klusák [-] , T. Pelán [-] - T. Mrňa [-] , M. Vařílek [-] -

SK Nové Syrovice
M. Novák [-] - O. Sosnar [-] , V. Toman [-] , V. Procházka [-] , R. Kopeček [-] - D. Růžička [-] (75. Z. Chalupa [-] ) , T. Lang [-] , J. Dubský [-] (85. J. Houserek [-] ) , L. Vítek [-] - J. Železný [-] (73. Z. Dvořák [-] ) , M. Sosnar [-] -

ŽK: 45. O. Švanda , 46. O. Suchý .
Hráči zápasu: K. Janoušek - V. Toman , R. Kopeček .
Místo: Velká Bíteš. Počet diváků: 100. Rozhodčí: ZADINA Petr - MIČKA Adam, STRATENÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.