Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pollák se v Křoví uvedl náramně


Branky


0

Hráči Křoví si měli po minulém debaklu v Dukovanech své fanoušky za co usmiřovat. Diváci mohli být rovněž zvědavi na to, jak se uvedou posily ze Sparty Brno Pollák a Beránek i Sysel z Březí. Také hostům se ale vstup do sezony nevydařil, takže o zápletku bylo rázem postaráno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půlhodině bylo rozhodnuto

Pokud někdo nestihl první půlhodinu, přišel v podstatě o všechno důležité. A že se bylo na co dívat! Hned ve druhé minutě potáhl balon prakticky z půlky hřiště nový záložník Pollák, obešel i gólmana Dupala a bylo to 1:0. O čtyři minuty později se prosadil Pollák podruhé, když využil přihrávky od Lukáše Němce a tentokrát volil střelu podél brankáře - 2:0. Po čtvrthodině hry pak inkasovali hosté třetí direkt, o který se zasloužil Kalina, jenž se krásně uvolnil na vápně a jeho příhru již neměl Lukáš Němec problém doklepnout do branky - 3:0. Při čtvrtém gólu pak Křoví ukázalo, že ani jeho obráncům není technická hra cizí. Šusťáček si vyměnil míč s Tichým a ten placírem do šibenice zvýšil na hrozivých 4:0. Hostující Večeřa a Kozel předtím svoje šance neproměnili, a tak již to vypadalo, že poločasový stav bude mít tuto podobu. S tím však nesouhlasil Toman, jenž využil chyby Tichého na středu hřiště, po níž Kozel nakopl balon a po samostatné akci, kdy obešel i brankáře, dal hostům alespoň kapku naděje - 4:1.

Lukáš Němec pečetil výhru

Druhý poločas již toho mnoho divákům nenabídl. Hosté se o něco zlepšili, domácí trochu polevili a průběh byl takový neslaný, nemastný, jak už to u zápasů s podobným skóre bývá. Střely hostujících Kozla a Hrbka zdálky se neujaly a zápas poklidně plynul ke svému konci. Křoví ale nakonec přece jen svému soupeři bůra nadělilo. Čtyři minuty před koncem zápasu zatáhl na pravé záloze míč Sysel a předložil Lukáši Němcovi jednohubku, se kterou nemohl naložit jinak než pečetit na 5:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Křoví
Lukáš Midrla (trenér Křoví): Jsem spokojen. Dnešní výhra je naprosto zasloužená, když jsme si do poločasu utvořili výrazný náskok, jenž jsme poté s přehledem udrželi. Velmi dobře se uvedly všechny posily. Jmenovitě chválím hlavně Polláka.

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Vladimír Šíma (trenér Radostína): K takovému zápasu se těžko něco říká a hodnotí. Pokud je po půl hodině hry stav 4:0, těžko již se dá něco dělat. Hráči by se měli nad sebou zamyslet a srovnat si vše v hlavách. Je nutné, aby zlepšili svůj přístup k zápasům i tréninkům, od nichž se vše odvíjí. Přísnější měřítko snesl Fňukal.



Sestavy


TJ Sokol Křoví
Z. Sára [-] - E. Pollák [-] , J. Beránek [-] , L. Tichý [-] , R. Kalvoda [-] , Z. Fila [-] , M. Kalina [-] , M. Němec [-] (84. J. Chlup [-] ) , L. Němec [-] , M. Sysel [-] , M. Šustáček [-]

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - J. Poul [-] (50. L. Havelka [-] ) , P. Dvořák [-] , S. Berka [-] (84. R. Kovář [-] ) , R. Fňukal [-] - L. Oulehla [-] , J. Kozel [-] , D. Hrbek [-] , A. Fabík [-] , R. Večeřa [-] - D. Toman [-]

Hráči zápasu: E. Pollák - R. Fňukal .
Místo: Křoví. Počet diváků: 100. Rozhodčí: PODOBA Tomáš - NENADÁL Pavel, ČAMRA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.