Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bláznivý zápas v Kněžicích rozhodl Slavíček


Branky


0

Kdo zavítal na fotbalový zápas Kněžice - Moravec, rozhodně nemusel litovat. Bylo se totiž opravdu na co dívat! Chvíli vedli hosté, potom zase domácí a nakonec přece jen zvítězili hosté. Ti si odváží z Kněžic tři body a dotáhli se na Nové Syrovice na prvním místě tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padlo pět gólů

Moravec vlétl do zápasu jako uragán a střelecky disponovaný byl především záložník Martin "Župan" Černý. V 7. minutě si naskočil na centr Juračky a bylo to 0:1. Od gólu uběhla necelá minuta a hosté se radovali podruhé, když se prosadil po skrumáži hlavou opět tento hráč - 0:2. V tu chvíli se však domácí nadechli k obratu, který stál skutečně za to! Hned v 10. minutě Martin Kříž ukázal, že mu jdou v týdnu naběhané kilometry k duhu, utekl po levé straně a střelou přes celou bránu na zadní tyč snížil na 1:2. Ve dvacáté minutě chyboval stoper hostů, podle něhož se protáhl Filip Salák a bylo vyrovnáno - 2:2. Ve 22. minutě pak bylo pro domácí ještě veseleji, když Krupica po krásné uličce postupoval sám na brankáře Pokorného a výsledek byl rázem - 3:2. Když na konci prvního poločasu odmítl ze závaru vyrovnat Červinka, mohli se z poločasového vedení těšit domácí.

Obrat dokonal Slavíček

Fortuna je však dáma vrtkavá a ve druhém poločase se začala přiklánět na stranu hostů. Hladíkovu střelu v 51. minutě sice stačil ještě brankář Hauser vyrazit, k míči se ale dostal Kovář a z šestnáctky k tyči vyrovnal na 3:3. V 60. minutě byl potom po podélné střele Slavíčka z kraje pokutového území druhý obrat dokonán - 3:4. Martin Černý pak po pěkné kombinaci zakončoval vedle, a tak bylo o drama postaráno až do závěru utkání. Další zvrat však již nepřišel. Filip Salák trefil nádhernou střelou zdálky tyč, po Vlčkově centru a následné Krupicově hlavičce se vyznamenal brankář Pokorný. Hosté se tak nakonec mohli těšit z ukořistěných tří bodů, domácí si připsali první prohru v sezoně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kněžice
Vojtěch Zeman (trenér Kněžic): Hosté vyhráli zaslouženě. Zápas se ale musel divákům líbit, když přinesl celou řadu branek i dalších zajímavých situací. Ze svého týmu chválím Martina Kříže. Škoda některých absencí v naší sestavě.

TJ Moravec
Luboš Tulis (trenér Moravce): Jednalo se o skutečně bláznivý zápas. Náš tým měl nakonec více štěstí a v závěru se mu povedlo výhru udržet, i když především Krupicova šance po gólu volala. Pochvalu si určitě zaslouží dvougólový střelec Černý.



Sestavy


TJ Sokol Kněžice
M. Hauser [-] - O. Jurka [-] , M. Brychta [-] (46. P. Svoboda [-] ) , J. Kříž [-] , K. Indra [-] - J. Uher [-] (63. D. Vlček [-] ) , D. Salák [-] , M. Kříž [-] , L. Zelenka [-] (77. V. Diviš [-] ) - F. Krupica [-] - F. Salák [-]

TJ Moravec
Z. Pokorný [-] - L. Slavíček [-] , M. Černý [-] , F. Kovář [-] , J. Hladík [-] (90. N. Konečný [-] ) , P. Červinka [-] , R. Toufar [-] (50. L. Tulis [-] ) , T. Smolík [-] , P. Juračka [-] , T. Toufar [-] , F. Kudiovský [-]

ŽK: 53. F. Krupica , 87. D. Salák - 71. F. Kovář , 80. P. Juračka .
Hráči zápasu: M. Kříž - M. Černý .
Místo: Kněžice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: BURZA Milan - BESEDA Petr, FABEŠ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.