2:1
(1:1)
38. F. Jančí (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jízda nováčka pokračuje, Švermov opět bodoval


Branky


27. O. Vaněk , 66. O. Vaněk - 38. F. Jančí (p.)
4

Nováček 1.B třídy ve Středočeském kraji,TJ Baník Švermov, hrající ve skupině A rozhodně nenaplňuje roli outsidera, zatímco v prvním hraném 3. kole vytěžil remízu, svůj druhý zápas, premiérový na domácí půdě završil dokonce výhrou. 2:1 si poradil s rezervou SK Kladno.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ve znamení tlaku domácích

Před zápasem ještě poblahopřáli bývalému předsedovi a současnému sponzorovi k jejich životním jubileům a pak se snad i s myšlenkou na dárek nejkrásnější, výhru, vrhli hráči Baníka Švermov na skoro po roce první utkání na domácím trávníku, a to proti týmu SK Kladno B. A do zápasu se do mácí pustili opravdu s vervou. I bez zraněného kanonýra Šimůnka se jim dařilo na hřišti dominovat a ve 27. minutě šli díky gólu Olivera Vaňka po krásné přihrávce Martina Kotoučka do vedení. Poté však nadšení domácích trochu opadlo, jako by se nechali brankou uchlácholit. Hráli tvrdě, jakoby zapomněli, kde se nechází malé vápno. Trest přišel záhy, 11 minut po první brance prostřelil domácího brankáře Vomšíka z penalty bývalý hráč Dukly Praha Filip Jančí. Do šaten se šlo za vyrovnaného stavu 1:1. 

 

Opatrnější leč pohledná hra ve druhé půli

Druhá půle se nesla ve znamení pěkného, leč poněkud opatrnějšího fotbalu, v 54. minutě uviděl domácí hráč Jiří Polák žlutou kartu. V 66. minutě si akci z první půle jako přes kopírak zopakovali Martin Kotouček a Oliver Vaněk a druhý jmenovaný pak opět umístil balón mezi tři posvátné tyče. Olivera Vaňka ani 200 domácích fanoušků nemusela příliš mrzet ani neproměněná penalta a tím pádem nezavršený hattrick. Ze závěrečného tlaku totiž Kladno B srovnání nevytěžilo, a tak zápas výsledkem 2:1 skončil. 

 

Obvyklý exekutor penalt Šimůnek měl pro neproměnou penaltu svého spoluhráče pochopení a vyjádřil radost z toho, že se Baníku podařilo vedení udržet.

 

Čtyři body po dvou odehraných zápasech je jistě pro švermovské statistika příznivá, v příštím kole je čeká výjezd do Rudné, která má o bod méně, kladenská rezerva změří na domácí půdě síly s AFK Loděnice.  



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Švermov
Šimůnek: Stane se, hlavně že to kluci udrželi.




Sestavy


TJ Baník Švermov
P. Vošmík [-] - T. Vydra [-] , D. Végh [-] , V. Chaloupecký [-] (76. P. Černý [-] ) , R. Trejbal [-] (46. P. Gaži [-] ) , V. Steinbach [-] , J. Polák [-] , Z. Podraný [-] , M. Kotouček [-] , J. Kopecký [-] , O. Vaněk [-] (84. A. Eraković [-] )

SK Kladno B
D. Bičiště [-] - M. Veiner [-] , V. Kalina [-] , T. Abrham [-] , L. Kejha [-] (46. M. Donát [-] ) , F. Jančí [-] , O. Čermák [-] (57. J. Korpa [-] ) , J. Krpálek [-] , J. Janda [-] (79. J. Roulich [-] ) , L. Pospíšil [-] , M. Tyban [-]

ŽK: 54. J. Polák - 79. J. Janda .
Hráči zápasu: O. Vaněk .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: BRÝL František - BUDIL Daniel, NERAD Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - FK Rudná | Středočeský | Praha - západ

Tip: remíza

Tip: výhra domácích