M. Geissler 39.
L. Kučera 81. (vl.)
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 17:00

5.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradiště přehrálo Mělník a je stále na vrchu tabulky!


Branky


39. M. Geissler , 81. L. Kučera (vl.)
1

Sobouj dvou celků z různé strany tabulky. Hradiště na 1. místě, plný počet bodů. Mělník naopak na 13. místě, žádný bod. Ošemetný zápas, jak dopadl?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hradiště potvrdilo roli favorita

Sobouj dvou celků z jiných pater tabulky. Hradiště letos pomýšlí na ty nejvyšší cíle, naopak Mělník zatím musí myslet na to, jak získat první 3 body do tabulky. Tento zápas začalo lépe Hradiště, které dominovalo úplně ve všem. Bylo více na balónu, rychlejší, důraznější, pohyblivější a celá tato převaha také vedla k první brance utkání, kterou si až ve 39. minutě přichystal Michal Geissler a domácí tak šli, nutno podoknout zaslouženě do vedení a do kabin tak hosté i po slabém prvním poločase šli jen s jednobrankovým mankem.

Produktivita domácích na Mělník stačila.

Druhý poločas pokračoval ve stejném stylu jako první. Spoustu šancí na straně domácích, lepší pohyb a více chuti do hry a ještě k tomu červená karta pro Mělník v 65. miutě. I přes to, ale stále trval stav 1:0 a vypadalo to, že to tak i dopadne. Oba trenéři reagovali na vývoj utkání střídáním. Žádný žolík, ale další gól nepřidal. Hradiště z pěti stoprocentních šancí proměnilo pouze jednu. A tak jim k druhému gólu v 81. minutě pomohl vlastenec Lukáše Kučeri, který si balón sám srazil za brankovou čáru a bylo po zápase. Hosté v tomto utkání nepředvedli nic, co by mělo domácí více zaskočit a tak zaslouženě odjeli s prázdnou, i když to bylo minimálně pro Lukáše Kučeru trochu kruté.



Ohlasy k zápasu


Mnichovohradišťský SK
Trenér: Byl to druhý domácí zápas, tentokrát proti Mělníku. Myslím si, že to z naší strany bylo opět velmi bojovné utkání. Nebylo to sice tak rozdílným výsledkem jako minule, ale bylo to 2:0, 3 body zůstaly doma, takže si myslí, že fanoušci mohou být spokojeni. Byla škoda, že jsme neproměnili tutovky, kterých bylo minimálně 5 a výsledek mohl vypadat úplně jinak. Gól na 2:0 byl ještě k tomu docela šťastný. Chtěl bych vyzvednout našeho brankáře, který musel naskočit, protože jsme měli nemocného gólmana.:




Sestavy


Mnichovohradišťský SK
O. Knobloch [-] - J. Zajíček [-] , M. Geissler [-] (62. L. Novák [-] ) , V. Majdl [-] (68. J. Svoboda [-] ) , M. Sabol [-] , D. Pokorný [-] (85. A. Pešta [-] ) , P. Vegricht [-] (75. A. Charvát [-] ) , J. Mihalík [-] , D. Altman [-] , B. Tvrzník [-] , J. Radačovský [-] (85. P. Nohýnek [-] )

FC Mělník
R. Hlaváč [-] - J. Mikula [-] , D. Müller [-] , V. Volf [-] - R. Miřatský [-] (79. O. Ságner [-] ) , J. Sklenář [-] (85. M. Veltruský [-] ) , P. Kujal [-] - V. Antoš [-] , J. Rohlíček [-] (62. R. Miřatský [-] ) , L. Kučera [-] - T. Douděra [-] (82. R. Harbich [-] )

ŽK: 41. J. Mihalík , 89. J. Svoboda - 12. R. Miřatský , 89. J. Mikula . ČK: 65. D. Müller .
Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adam Mejzlík

Expert: Libor Pala
Tip experta: výhra domácích

Domácím se letos daří a věřím, že doma roli favorita potvrdí. Tipuji výhru 3:2