L. Rypka 28.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 17:00

5.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

PŠOVKA Mělník zvládl domácí zápas s Luštěnicí


Branky


28. L. Rypka
1

Mělník byl v tomto utkání považován za favorita. Ale výsledek zápasu zas tak jednoznačný nebyl. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Luštěnice zaskočili favorita vysokým tempem

Mělník do zápasu vstoupil v roli favorita, ale Luštěnice byly obstojným soupeřem a právě hosté měli v prvním poločase první velkou šanci, ale v brance domácích byl pozorný Václav Čížek. Věttšinu času vyrovnaný zápas, velké procento šancí končilo na velkém vápně a nebo byli pozorní brankáři. Po půl hodině hry se přece jen skóre měnilo, konkrétně Lukáš Rypka, který se dostal do velké šance a Mělník šel tak do vedení. Do konce poločasu zbývalo 15 minut, Luštěnice i přes nepříznivý výsledek stále na hřišti bojovali do té doby, než zazněla píšťalka Davida Bydláka.

Domácí polevili, ale vedení nepustili

1:0 je ošemetný výsledek. Luštěnice do druhého poločasu šli s pozměněnou sestavou a větší sílou v útoku, aby konečně do tabulky získali alespoň první bod. Pšovka v druhém poločasu nehrála nějak ofenzivně založený fotbal, spíše se drželi taktického plánu a snažili se neotvírat moc obranu. Luštněnice stejně jako v prvním poločasu měli jednu velkou šanci, ale opět byl proti brankář Čížek. Posledních dvacet minut to nebyla zrovna fotbalová podívaná, viděli jsme více osobních soubojů, než pohledných akcí. Zápas tak skončil nejtěsnějším možným výsledkem a to 1:0. Mělník si tak připsal další 3 body do tabulky a dotáhl se na Hradiště s Průhonicemi. Naopak Luštěnice jsou na chvostu tabulky a stále čekají na první 3 body.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Luštěnice
(Trenér): Ze zápasu jsme měli obavy, protože nám sezóna nezačala dobře. Je škoda, že jsme nevyužili dvě velké šance, které jsme si vytvořili, protože soupeř druhý poločas už nezahrozil. V druhém poločasu, tím, že jsme to trochu přeskupili jsme zvedli mužstvo, ale nemáme na lavičce takovou kvalitu. Prohra 1:0 pro mě byla víceméně slušná.:



Sestavy


FK Pšovka Mělník
V. Čížek [-] - J. Pokorný [-] (90. R. Beneš [-] ) , R. Šmíd [-] , J. Studený [-] , J. Chytil [-] , P. Šára [-] (81. R. Eder [-] ) , L. Rypka [-] (75. P. Brůža [-] ) , D. Bursa [-] , M. Mrvík [-] (88. J. Kaiser [-] ) , J. Mihalík [-] , D. Grabmüller [-]

TJ Sokol Luštěnice
L. Řezáč [-] - R. Hrdlička [-] (46. L. Lasák [-] ) , M. Hůlka [-] , O. Mísař [-] , T. Prisčák [-] , S. Hrynčuk [-] (68. T. Hrdlička [-] ) , O. Fišer [-] (77. J. Soukup [-] ) , J. Lada [-] , J. Grus [-] , J. Semerák [-] , V. Horák [-]

ŽK: 52. J. Studený , 69. P. Šára - 40. J. Semerák .
Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adam Mejzlík

Expert: Libor Pala
Tip experta: remíza

Mělník s Luštěnicemi jsou na stejné úrovni, mohla by se zrodit remíza 2:2