Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 10:15

5.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čelákovice si připsaly první 3 body do tabulky!


Branky


1

Slovan z Poděbrad doma přivítal Čelákovice a byl to souboj dvou vyrovnaných celků z podobného místa v tabulce. Rozhodovala větší efektivita!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí udeřili jako první

Zápas začal lépe pro domácí. Hned po 7. minutách Josef Stánok vstřelil vedoucí branku utkání a start  domácí zachytily mnohem lépe. Během dalších 10. minut si Slovan vytvořil dalši dvě velké šance, ty ale zůstaly neproměněny. I přes to ale domácí měli stále více ze hry, více balón na noze, ale Čelákovice trestaly z brejků. První potrestaná chyba byla v 17. minutě, kdy se do velké šance dostal Lukáš Haloun a srovanl stav utkání na 1:1 Čím více byli hráči Poděbrad aktivní, tím více Čelákovice hrozily z protiútoků a za dalších 6 minut už hosté opět díky Halounovi vedli. Byla to studená sprcha pro Slovan. Od 23. minuty už měli ze hry více hosté, kterým velmi pomohli dva přesné zásahy Lukáše a několik dalších šancí zneškodnil brankář Slovanu Hadvičák Martin.

Produktivita Čelákovic

Do druhého poločasu opět vstoupili lépe borci z Poděbrad. Ale jejich produktivita byla slabá a hned ve 47. minutě Čelákovice odskočily do dvoubrankového vedení. Konkrétně Jan Kadeřábek. Od tohoto momentu Slovan odpadl ze hry a tempo hry udávali hosté. Čelákovice si připravily několik slibně rozjetých šancí, ale většina končila na velkém vápnu. Už to vypadalo, že zápas skončí 3:1 z pohledu hostí, ale Čelákovicím tento výsledek nestačil a tak na konečných 4:1 zvýšil cizinec Dmytro Kovalov, který hned po svém vstřeleném gólu šel střídat. Čelákovice tak zvládly tento nepříjemný zápas na půdě Slovanu a odvezli si 3 body!



Ohlasy k zápasu


SK Slovan Poděbrady
(Trenér): Začali jsme dobře, dali jsme gól na 1:0 a pak jsme měli další dvě velké šance, ty jsme ale bohužel neproměnili. Stále jsme měli míč pod kontrolou, vytvářeli jsme tlak na soupeře, ale bohužel nás soupeř trestal ze svých protiútoků. Čím více jsme byli hlouběji před jejich šestnáctkou, tím to pro ně bylo snazší se dostat do naší otevřené obrany.:

SK Union Čelákovice
(Trenér): My jsme do zápasu vstoupili velice dobře, měli jsme balón pod kontrolou. Pak jsme tedy po nákopu soupeře dostali gól, kdy jsme si nepohlídali náběh za obranu, pak měl soupeř ještě jednu tutovou šanci, tu naštěstí ale nedal. Pak jsme převzali otěže zápasu my a měli jsme tolik šancí, že zápas už mohl být dávno rozhodnutý. V druhém poločasu soupeř začal zlobit, zase nedal svoji velkou šanci, ale pak jsme zase hru pod kontrolu dostali my a výsledek mohl být vyšší než doopravdy byl.:



Sestavy


SK Slovan Poděbrady
M. Hadvičák [-] - J. Borovička [-] , J. Stánok [-] (53. J. Hron [-] ) , N. Ber [-] , P. Mišák [-] (89. R. Pelikán [-] ) , C. Hran [-] , J. Bernard [-] , J. Havrda [-] , O. Znamínko [-] , P. Štěpánek [-] , J. Sekera [-] (64. M. Pacovský [-] )

SK Union Čelákovice
J. Janda [-] - L. Haloun [-] (88. L. Choura [-] ) , M. Arazim [-] , V. Konečný [-] , P. Pánek [-] (85. R. Štrobl [-] ) , J. Kadeřábek [-] (87. M. Pitrůn [-] ) , D. Kovalov [-] (79. J. Linka [-] ) , O. Kolovecký [-] , J. Filip [-] (89. P. Bílek [-] ) , B. Vacek [-] , P. Nesládek [-]

ŽK: 59. L. Haloun , 90. J. Linka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Zuska Oldřich - PALEK Michal, ASNÍK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adam Mejzlík

Expert: Libor Pala
Tip experta: výhra domácích

Nemáme sice kompletní tým, ale věřím, že srdcem a bojovností předčíme soupeře a vyhrajeme 3:0