2:2
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvougólový náskok Radostínu nestačil


Branky


15. J. Kozel , 18. R. Večeřa - 56. M. Čech , 69. R. Hemala
0

Do Radostína přijelo velkobítešské béčko a dal se čekat vyrovnaný zápas. Radostín se sice dostal v prvním poločase do dvougólového vedení, to se mu však v tom druhém nepovedlo udržet také v důsledku několika zranění jeho hráčů. Soupeři se nakonec rozešli smírně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kozlova hlavička přinesla vedení

Radostín vstoupil do zápasu s chutí a již po čtvrthodině šel do vedení. Po rohovém kopu se k hlavičce dostal Kozel a bylo to 1:0. O tři minuty později byl již rozdíl dvougólový, když se k míči na vlastní polovině hřiště dostal Kozel, přihrál na Tomana, ten pronikl s balonem do vápna a připravil Rostislavu Večeřovi šanci, kterou prostě proměnit musel - 2:0. Domácí měli i některé další šance. Kozlovu střelu však zastavila tyč a v další své šanci trefil gólmana Pelána, svoji šanci neproměnil ani Fabík. Na druhé straně se neujala střela Martina Švandy a střela Čecha byla zblokovaná, takže do kabin šli jednoznačně spokojenější domácí.

Hemala vystřelil remízu

Ve druhém poločase však Radostínu začaly markantně docházet síly. Bylo to logické, protože již na začátku druhého poločasu byl střídán zraněný Toman a nikoho jiného domácí na lavičce neměli. Oulehla, který se zranil poté, tak musel zápas dokulhat. Na 2:1 snížil v 56. minutě střelou z hranice vápna Čech, krásnou kombinaci pak proměnil v gólovou radost Hemala - 2:2. Otočit zápas mohl Vařílek, který se řítil sám na Dupala, ale nedal. Domácí, kteří byli celý druhý poločas pod tlakem, nakonec mohli paradoxně ještě vyhrát, Kozlovu střelu však brankář Pelán vyrazil na tyč. Zápas tak skončil nerozhodně, z čehož hosté příliš velkou radost neměli.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Vladimír Šíma (trenér Radostína): Měli jsme problémy se sestavou, která byla slepená, paradoxně nám však první půle poměrně vyšla. Ve druhém poločase však přišla zranění, my jsme se zbytečně zatáhli a nakonec jsme mohli i prohrát. Navzdory dvěma inkasovaným brankám chválím obranu, která byla ve druhém poločase hodně přetížená, ale vše ustála.

FC PBS Velká Bíteš B
Jiří Jelínek (kapitán Velké Bíteše B): Pro nás je remíza vzhledem k průběhu zápasu málo, zasloužili jsme si tři body. Velká škoda hloupých gólů, které jsme dostali v první půli. Pochvala patří střelcům branek Čechovi a Hemalovi.



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - J. Poul [-] , J. Večeřa [-] , J. Kohout [-] , R. Fňukal [-] - L. Oulehla [-] , J. Kozel [-] , R. Kovář [-] , A. Fabík [-] - R. Večeřa [-] (46. P. Dvořák [-] ) , D. Toman [-] (52. S. Berka [-] )

FC PBS Velká Bíteš B
M. Pelán [-] - J. Jelínek [-] , M. Paprskář [-] (46. J. Pokorný [-] ) , T. Pelán [-] , O. Švanda [-] - M. Švanda [-] , R. Hemala [-] - M. Čech [-] , M. Vařílek [-] - O. Mucha [-] , J. Kadlec [-] (46. J. Horký [-] )

ŽK: 59. S. Berka - 61. T. Pelán .
Hráči zápasu: J. Večeřa , J. Poul , R. Fňukal , J. Kohout - M. Čech , R. Hemala .
Místo: Radostín n. O.. Počet diváků: 100. Rozhodčí: HAVLÍN Marek - ŠETEK Jiří, KOPŘIVA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.