Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Z jasné záležitosti bylo drama a Křoví se na tři body pořádně nadřelo


Branky


0

Do posledního Stonařova zavítalo Křoví a očekávala se jeho poměrně jasná výhra. Ostatně vývoj zápasu tomu dlouho také napovídal. pak však domácí zabrali a ukázali, že by nemuseli být nutně jen otloukánkem soutěže. Zázračné znrtvýchvstání se však nakonec nekonalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Roštinský zařídil hostům poločasové vedení

Křoví se ujalo vedení hned ve 4. minutě. Pollák vybídl krásnou přihrávkou na pravou stranu dalšího záložníka Roštinského, který střelou na přední tyč otevřel skóre - 0:1. Další šance, které měli Němec, Pollák nebo Roštinský hlavou po rohu však zůstaly neproměněny. Domácí se rovněž v prvním poločase z branky neradovali, přestože k ní měl poměrně blízko Kubík, který halfvolejem trefil gólmana Sáru. Po centru Čumpla a Kubelkově střele pak hosté odkopávali balon z brankové čáry.

Hrdina druhého poločasu Kozojed byl málem stonařovským bohem

Do druhého poločasu trenér Stonařova zpřeházel sestavu, když se do útoku vysunuli Škrdla a Kozojed, gólové ovoce to však zpočátku neneslo. Obrázek hry byl takový, že Stonařov měl vždy šanci, kterou neproměnil, a Křoví trestalo. Za stavu 0:1 tak mohl skórovat po přečíslení s Kozojedem Škrdla, svoji příležitost však neproměnil a v podstatě z protiútoku našel Pollák Kalinu, který obešel dva protihráče a zakončil přesně k tyči - 0:2. Za tohoto stavu pak nedal jasnou šanci Kozojed, kterému zkazil radost včasným odkopem Šustáček, a Kalina oplatil Pollákovi přihrávku za obranu - 0:3! V tu chvíli by na domácí nikdo nevsadil ani pětník, jenže se začaly dít věci! Škrdla sklepl v 63. minutě hlavičkou míč Kozojedovi a ten snížil na 1:3. O chvíli později pak Čumpl snížil již na 2:3 a za chvíli se domácí diváci těšili i z vyrovnání! Kozojed byl faulován Tichým, sám se postavil k exekuci pokutového kopu a nezaváhal - 3:3! Na začátku poslední desetiminutovky pak mohl ten samý hráč stvrdit obrat ve skóre, ale svoji tutovou příležitost neproměnil. V knize osudu tohoto zápasu pak bylo zřejmě psáno, že i tato neproměněná příležitost musí být ze strany Křoví potrestána. Míč krásně potáhla nová posila z Líšně Svícenec, přihrála na přední tyč Roštinskému a ten nechytatelnou ránou pod břevno překonal brankáře Měrtla - 3:4. Křoví se tedy nakonec na body nečekaně nadřelo, přece jen si je však odvezlo. Stonařov na druhou stranu ukázal, že by nemusel být ve zbytku sezony jen do počtu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stonařov
Zdeněk Štancl (trenér Stonařova): První poločas byl spíše takový seznamovací, ve druhém jsme doplatili na neproměňování šancí. Vyprodukovali jsme si jich celou řadu, proměnili jsme bohužel pouze tři. Je to škoda, musíme si počkat na nějakou jinou příležitost k zisku bodů. Výborně zahrál Kozojed i Plavec.

TJ Sokol Křoví
Lukáš Midrla (trenér Křoví): S výkonem v prvním poločase jsem spokojen, ve druhém to nakonec bylo drama jako od Shakespeara, zbytečně jsme si to individuálními chybami zkomplikovali. Zápas měl podobně divoký průběh jako loni na podzim, kdy to bylo se Stonařovem takřka stejné. Ve druhém poločase se jim začal dařit jejich typický silový fotbal. Nás několikrát podržel brankář Sára a dobře zahrál na pravé záloze Roštinský, z domácích výraznou měrou přispěl k zdramatizování zápasu svým výkonem Kozojed.



Sestavy


TJ Sokol Stonařov
P. Měrtl [-] - M. Kubelka [-] , J. Nešpor [-] , P. Kubík [-] , D. Urbánek [-] , P. Kozojed [-] , P. Plavec [-] - M. Čumpl [-] , M. Škrdla [-] - F. Příhoda [-] , M. Nikrmajer [-] (46. A. Hynk [-] ) -

TJ Sokol Křoví
Z. Sára [-] - J. Beránek [-] , A. Svícenec [-] , R. Roštinský [-] , E. Pollák [-] , L. Tichý [-] , L. Knotek [-] , M. Němec [-] , M. Kalina [-] , P. Bartošek [-] (50. J. Chlup [-] ) , M. Šustáček [-]

ŽK: 53. P. Kozojed , 58. M. Škrdla , 84. P. Měrtl , 90. P. Kubík - 66. A. Svícenec , 78. L. Tichý .
Hráči zápasu: P. Plavec , P. Kozojed - Z. Sára , R. Roštinský .
Místo: Stonařov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: BURZA Milan - MACHAČ Šimon, ČAMRA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.