1:4
(0:1)
25. O. Průcha
67. M. Pucholt (vl.)
74. D. Průcha (p.)
82. O. Průcha
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klecany si dokráčely k vítězství nad Libušínem


Branky


80. T. Abrhám - 25. O. Průcha , 67. M. Pucholt (vl.) , 74. D. Průcha (p.) , 82. O. Průcha
5

Klecanům se dlouhodobě na hřišti Libušína nedaří, změnit to chtěly ve 4.kole středočeské A.třídy. Zejména první poločas byl z obou stran opatrnější, daleko zajímavější věci mohli fanoušci vidět až v druhém dějství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klecany přehrávaly soupeře, ale nedokázali proměňovat šance

Začátek zápasu byl z obou stran opatrný, zhurba  po deseti minutách se Klecany začaly více dostávat do hry a soupeře přehrávat. Zejména trio Hora, Hrdina a Urban zaměstnávalo soupeřovu obranu. Střelný prach se však jevil velmi vlhký a podle toho i zakončování akcí vypadalo. Libušín se jen sporadicky dostával za obranu soupeře. Snažili se zejména pomocí dlouhých míčů za obranu a také pomocí standardních situací. Se vším si však defenzíva Klecan dokázala poradit. V 25. minutě však přilétla první vlaštovka, kdy David Průcha vyslal kolmici na Ondřeje Průchu a ten nekompromisně mezi nohy brankáře skóroval. Zbytek poločasu Klecany dohrávaly pod vlastní taktovkou, ovšem bez přidání další branky, a tak se do kabin odcházelo za stavu 0:1.

Větší kvalita a efektivita rozhodla zápas

Druhý poločas už pro oko diváka působil lépe, hrál se aktivní bojovný fotbal se šancemi na obou stranách. Nicméně branky začaly padat až v druhé polovině druhého dějství. V 67. minutě, si po kombinaci a následném centru vsítil nepopulárního vlastence Milan Pucholt a Klecany se dostaly do dvougólového vedení. Centry celkově byly asi pro Libušín osudné, neboť v 74. minutě po rohovém kopu, zahrál domácí obránce rukou a kopala se penalta. K té se postavil David Průcha a v klidu proměnil. Klecany si tak dopřávaly luxus tří branek k dobru. Libušín se snažil se zápasem něco udělat, ale defenzíva hostů jejích ofenzivní choutky dokázala rozbíjet. Vyjímkou však byla situace z 80. minuty, kdy se dlouhý balón odrazil až k domácímu Abrhamovi a snížil tak náskok hostů na dvě branky. To bylo však jediné, co se Libušínu zadařilo a poslední slovo měly opět Klecany, konkrétně opět Ondřej Průcha, který dokázal zpoza vápna vystřelit a krásně se trefil. Zápas tak skončil 1:4 pro Klecany, pro které to bylo velmi cenné vítěžství.



Ohlasy k zápasu



MSK Klecany
Petr Svoboda - trenér Klecan: Sobota odpoledne a nás čekal kvalitní soupeř v Libušíně. K zápasu jsme přistoupili se třemi změnami v základu, z důvodu dovolené a zranění. V Libušíně se nám dlouhodobě nedaří a nyní se nám podařilo vše změnit, jak výsledkově, tak herně .



Sestavy


SK Baník Libušín
F. Poráčanin [-] - D. Portužák [-] , M. Pucholt [-] (77. P. Valenta [-] ) , J. Veselý [-] , M. Kreisinger [-] - P. Caizl [-] , L. Křenek [-] , T. Abrhám [-] , L. Houha [-] - J. Volf [-] (73. O. Špalek [-] ) , J. Jechumtál [-]

MSK Klecany
F. Hrkal [-] - M. Hora [-] (66. P. Svoboda [-] ) , D. Nedvěd [-] (80. F. Tůma [-] ) , L. Urban [-] (73. M. Dudek [-] ) , A. Hrdina [-] (82. J. Dvořák [-] ) , D. Průcha [-] , O. Průcha [-] , L. Smíšek [-] (89. D. Žampach [-] ) , D. Lizák [-] , M. Bečka [-] , F. Mančal [-] -

ŽK: 42. J. Jechumtál , 70. M. Pucholt - 52. L. Urban .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Roth Patrik - VAŇOUSEK Patrik, LOUDA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Lukáš Zelinka

Expert: Tomáš Šorna
Tip experta: výhra domácích

Očekávám velice gólový zápas. Oba celky, první zápas sezony vyhrály, ale věřím více domácím ,,futsalistům"

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích