Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.11.2021 14:00

2.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas se rozhodl prospěch Klíčan už v prvním poločase


Branky


5

V předešlém zápase hráčí rezervy Povlatavské Fotbalové Akademie zvítězili vysoko 0:6 na půdě hráčů TJ SK Hřebeč a v nálsedujícím posledním podzimním kole je čekal souboj s fotbalisty TJ Klíčany, kteří v předposledním podzimním kole podlehli svému soupeři ve venkovním zápase a prohráli 2:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké vedení Klíčan po brance Jeslínka

Do zápasu vstoupili lépe hráči hostujícího celku TJ Klíčany. Podařilo se jim vstřelit rychlou první branku už v 7. minutě, kdy se trefil nejlepší střelec soutěže Jiří Jeslínek a přidal tak svou devatenáctou branku. Ta padla po nepřesné přihrávce v zadních řadách domácích, Jeslínek ji vystihl a sám proti brankaři se nemýlil a hosté vedli 0:1. V 18. minutě střílel z voleje Tomáš Petříček ale branku přestřelil. V první dvacetiminutovce byli hosté dominantní na míči, ale ve 21. minutě se podařilo vstřelit domácím branku a to poté, co Nováček přistavil míč a Lukáš Třešnák střelou z první srovnal skóre na 1:1. Hosté, kteří byli lepší v prvním poločase dokázali na vyrovnávací branku odpovědět. Ve 30. minutě se prosadil na 1:2 Marek Barták. Ten před sebou měl prázdnou branku, poté co si brankář neporozuměl s obráncem a vybíhal pro míč, ale obránce před ním míč ukopl naneštěstí pro něj přímo na Bartáka, před kterým čekala prázdná branka. 

Bezbrankový druhý poločas

Do druhého poločasu si přinesli jednobrankovou výhodu hráči hostujícího celku TJ Klíčany, kteří vedli 1:2. Dalo se říci, že všechny 3 branky v zápase byly dárkem od obrany soupeře. Druhý poločas na branky, tak jako ten první, bohatý nebyl a tak se stav až do konce zápasu nezměnil. Snažil se o to v 58. minutě Lukáš Nováček, ale jeho pokus letěl nad branku. Domácí se oproti prvnímu poločasu více a více začínali dostávat ke kontrole nad míčem, branka však již nepadla a tak si tříbodový zisk z posledního utkání podzimu připsali hostující hráči TJ Klíčan, kteří se tak usadili na třetím místě. 



Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie B
J. Žežulka [-] - L. Novák [-] , O. Hodosi [-] , J. Dvořák [-] , P. Nerad [-] , L. Nováček [-] (60. M. Štědrý [-] ) , A. Lanc [-] , L. Třešňák [-] , P. Tlustý [-] , M. Tomanec [-] , J. Hromádka [-] (83. L. Obermajer [-] )

TJ Klíčany
J. Fiala [-] - J. Jeslínek [-] (73. J. Kalaš [-] ) , P. Slánský [-] (88. J. Ježek [-] ) , T. Buldra [-] , P. Hájek [-] , M. Barták [-] (70. D. Minha [-] ) , T. Petříček [-] , D. Pozníček [-] , M. Krimlák [-] , M. Bureš [-] , T. Jurčík [-] (46. A. Kraus [-] )

ŽK: 38. M. Krimlák , 90. P. Hájek .
Počet diváků: 92. Rozhodčí: REMENEC Lubomír - TICHÝ Lukáš, DVOŘÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2021 08:35

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2021 20:55

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2021 20:35
Jan Činoveský

Expert: Ondřej Bartoš
Tip experta: výhra hostů

Výhra Klíčany, já bych dal asi remízu, ale záleží, kdo posílí Povltavskou FA, když ČFL už skončila.

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza