Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2021 14:00

14.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Michálkův hattrick v prvním poločase a celkově 7 gólů hráčů FC Velim proti rezervě FC Sellier & Bellot Vlašim


Branky


6

V předešlém 13. kole hráči FC Velim remízovali na půdě TJ Klíčany v souboji o první místo v tabulce 1:1 a v následujícím kole přivítali v domácím prostředí celek FC Sellier & Bellot Vlašim "B". Hráči tohoto celku v předcházejícím kole remízovali doma 2:2 proti SK Lhota.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Michálek vstřelil hattrick během 32 minut

Do zápasu lépe vstoupili hráči domácího celku. Už v 7. minutě se jim povedlo jít do vedení 1:0 a to po brance Tomáše Michálka. Domácí hráči tak šli do rychlého vedení a potvrzovali roli favorita od úplného začátku. Svou dominanci potvrdil i druhou brankou v zápase Tomáš Michálek, který zvyšoval na 2:0 ve 32. minutě a jen o chvíli později přidal svou třetí branku utkání na 3:0 a ve 35. minutě zkompletoval hattrick, na který potřeboval přesně 32 minut. Ve 42. minutě se prosadil Jan Jícha a domácí už vedli 4:0. Podařilo se jim tak vstřelit čtyři branky za první poločas a zápas se zdál být rozhodnutý.

Dvakrát se trefil Vocel

Po velmi dominantním výkonu v prvním poločase, ze kterého si domácí odnesli čtyřbrankový náskok, nastoupili domácí do druhé půle se stejnou chutí, ikdyž se zápas zdál rozohdnutý. V 62. minutě přišla již pátá branka do sítě hostujícího brankáře Matouška a to poté, co se prosadil Petr Šourek5:0. Domácí potvrdili proč jsou v této sezóně neporaženi a proč doposud ztratili jen 2 body po remíze s TJ Klíčany. Kde ale není FC Velim na prvním místě je tabulka střelců a v té je Robin Vocel až druhý, za Jiřím Jeslínkem s Klíčan a Vocel snížil Jeslínkův náskok o 2 trefy. Robin Vocel se totíž trefil v 88. minutě na 6:0 a následně o minutu později na 7:089. minutě. Zápas patřil domácím a tak nadělili soupeři obrovský gólový příděl a tříbodový zisk si nechali doma. 



Sestavy


FC Velim
M. Drápela [-] - P. Šourek [-] , D. Nejedlý [-] (78. T. Kmoch [-] ) , D. Záhora [-] (83. J. Věříš [-] ) , J. Jícha [-] (80. M. Kasal [-] ) , T. Michálek [-] (46. R. Vocel [-] ) , J. Kukal [-] (52. J. Dudek [-] ) , O. Kosina [-] , O. Martikán [-] , A. Náděje [-] , J. Petrů [-]

FC Sellier & Bellot Vlašim B
Š. Matoušek [-] - F. Zvára [-] , L. Vondrák [-] , K. Houdek [-] (19. M. Pešek [-] ) , P. Vobecký [-] , M. Pajk [-] , A. Sogbo [-] , P. Psota [-] , D. Vlasák [-] , V. Skiba [-] (56. M. Vladyka [-] ) , M. Blažek [-]

ŽK: 45. L. Vondrák .
Hráči zápasu: T. Michálek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Cílek Martin - PEJŠA Tomáš, SANDEV Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2021 13:34
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 20:34
Jan Činoveský

Expert: Michal Pužík
Tip experta: výhra domácích

Velim je letos hrozně suverénní.

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 19:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 14:51

Tip: výhra domácích