Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 10:15

10.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva dvougólový střelci v zápase TJ SK Hřebeč - FC Sellier & Bellot Vlašim "B"


6

Hráči TJ SK Hřebeč si ve vloženém úterním zápase poradili na hřišti SK Posázavu Poříčí nad Sázavou se svým soupeřem 1:3 a v 10. kole na jejich půdu zavítala rezerva FC Sellier & Bellot Vlašim. Ti v úterním zápase prohráli s FK Dobrovice 0:3. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení domácích

V prvních minutách utkání byli o něco lepší domácí hráči TJ SK Hřebeč, ale chyběla jim přesná finální fáze. V 16. minutě byla ponechána výhoda pro domácí po faulu na polovině hřiště a domácí toho využili a z levé strany hřiště přilétl centr na zadní tyč, kde byl připravený Tomáš Lukič skórovat a také se mu to povedlo a poslal do vedení TJ SK Hřebeč 1:0. Domácí se prosadili ještě jednou v prvním poločase a to Matěj Pařízek26. minutě hlavou po rohovém kopu. O poločasové přestávce tak šli do kabin spokojenější domácí fotbalisté a nesli si náskok do poločasu druhého.

Domácí se rozjeli, Jablonský přidal 2 branky

Domácí rozjeli v druhém poločase gólovou kanonádu. V 55. minutě se prosadil po zmatku v hostující obraně a nepovedených pokusech odpravit míč z pokutového území Miroslav Novák a poslal TJ SK Hřebeč do vedení 3:0. V 66. minutě se trefil do branky rezervy Vlašimi po druhé v zápase Matěj Pařízek, po hezké akci domácích na levé straně hřiště, 4:0. V 76. minutě se trefil poprvé Tomáš Jablonský poté, co ho našel spoluhráč hezkou přihrávkou vzduchem za obranu a on si poradil tváří v tvář brankáři soupeře, 5:0. Hosté rozehráli po obdržené brance a po chybě v rozehrávce se dostal k míči znovu Tomáš Jablonský a unikl všem a prostřelil brankáře v 78. minutě na 6:0. Hosté nakonec dokázali kosmeticky upravit skóre na 6:1, kdy po centru z levé strany se prosadil Sogbo a snížil tak v 89. minutě. Více se už v zápase nestalo a hráči TJ SK Hřebeč si připsali 3 body do tabulky a parádně si vylepšili skóre. 



Sestavy


SK Hřebeč
P. Kabele [-] - M. Pařízek [-] , T. Lukič [-] (67. M. Servus [-] ) , J. Pinkas [-] (76. O. Stříbrský [-] ) , T. Jablonský [-] , A. Nadri [-] , P. Macháč [-] (81. M. Mentberger [-] ) , R. Macháč [-] (53. J. Hora [-] ) , M. Novák [-] , T. Melichar [-] (76. J. Janík [-] ) , M. Dolejš [-]

FC Sellier & Bellot Vlašim B
Š. Matoušek [-] - M. Pešek [-] (67. V. Skiba [-] ) , F. Zvára [-] , L. Vondrák [-] , M. Pajk [-] (46. D. Vlasák [-] ) , J. Fialka [-] , O. Cettl [-] (76. M. Vladyka [-] ) , A. Sogbo [-] , V. Skiba [-] , J. Toupal [-] , M. Blažek [-]

ŽK: 12. P. Macháč , 14. J. Janík , 19. R. Macháč , 79. M. Novák .
Hráči zápasu: T. Jablonský , M. Pařízek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Prosr Tomáš - DRÁBEK Tomáš, PETÝREK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Po výhře v Poříčí jsou favoritem domácí.