4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 16:30

8.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohemia Poděbrady si poradila s Českým Brodem "B" i přes to že prohrávala


Branky


22. M. Novák , 25. M. Peterka (p.) , 59. J. Knobloch , 75. J. Knobloch - 19. R. Herzán
6

Bohemia Poděbrady prohrála v minulém kole v celkem jasném zápase s FK Dobrovice 0:3. V 8. kole přivítala Bohemia Poděbrady na své půdě rezervu Českého Brodu, který dokázal porazit TJ SK Hřebeč a být lepší v zápase než soupeř. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Český Brod šel do překvapivého vedení

Do zápasu vstoupili lépe hráčí domácího celku Bohemia Poděbrady. Hned z první akce mohli být nebezpeční, jenže obrana hostí dokázala první střelu zápasu odrazit na roh. Následný roh nebyl nijak nebezpečný a hosté si s ním dokázali poradit a odvrátit míč do bezpečí. Ikdyž lépe vstoupili do utkání domácí, první branka padla do jejich sítě a to v 19. minutě, kdy se po přetaženém centru vrátil míč zpět před bránu a do sítě ho dopravil Roman Herzán a zařídil svému celku vedení 0:1. Hezkou akci měli hosté i v 21. minutě, kdy se dostali po pravém křídle do úniku, ale jako kdyby nevěděli jak se v nadějné pozici zachovat a míč ztratili. Odpověděli domácí rychlým protiútokem, ve kterém byli v přesile 4 na 2, ale tuto situaci nedokázali vyřešit gólem. První gól domácích padnul o pár okamžiků později, kdy po výkopu golmana Bíny se zmocnili domácí míče a po rychlé kombinaci a hezkém prodloužení patou za sebe v 22. minutě poslal míč po zemi k pravé tyči za záda brankáře Matěj Novák a domácí po lepším vstupu do utkání zaslouženě srovnali na 1:1. Ve 24. minutě zahrál hostující David Šťastný rukou ve vápně a byl nařízen pokutový kop. Toho se ujmul ve 25. minutě Matěj Peterka a střelou z jeho pohledu k levé tyči pokutový kop proměnil a navýšil vedení na 2:1. První poločas tak skončil lépe pro domácí, ikdyž první gól vstřelili hosté.

Dvě branky Knoblocha

Do druhé půle vstoupili znovu lépe hráči domácího celku Bohemia Poděbrady. Drželi míč na kopačkách a kontrolovali tempo zápasu. Povedlo se jim i přidat další gól do sítě hostujícího týmu Českého Brodu a zvýšit tak své vedení na 3:159. minutě, kdy po centru z levé strany si míč našel Jan Knobloch a hlavou zamířil přesně a překonal brankáře Daniela Bínu. V 75. minutě se prosadil po druhé v tomto zápase Jan Knobloch a to po situaci, kdy si kapitán Peterka hezky podržel míč po autovém vhazovaní do vápna a překonal 2 bránící hráče, kteří skončili na zemi a on naopak pokračoval dále a našel právě Knoblocha, který už do prázdné branky nemohl minout. Zápas tak skončil celkem jasným rozdílem lépe pro domácí a po skončení tohoto utkání si připsali 3 body do tabulky.



Sestavy


FK Bohemia Poděbrady
D. Václavík [-] - O. Bora [-] (87. D. Havránek [-] ) , P. Vobořil [-] , M. Novák [-] (87. J. Volráb [-] ) , M. Peterka [-] , O. Hněvsa [-] (80. J. Suchánek [-] ) , O. Martínek [-] (72. Z. Orestis [-] ) , T. Kubánek [-] , J. Knobloch [-] , V. Uher [-] , J. Voříšek [-] (83. O. Soukup [-] )

SK Český Brod B
D. Bína [-] - R. Herzán [-] (44. J. Hoznauer [-] ) , F. Říha [-] , J. Balík [-] (46. F. Ravizza [-] ) , M. Sklenička [-] , F. Saska [-] , J. Hanzl [-] , V. Dušek [-] , D. Šťastný [-] , M. Kohout [-] (6. T. Miňovský [-] ) , M. Palečko [-]

ŽK: 29. J. Voříšek - 25. D. Šťastný .
Hráči zápasu: M. Peterka .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: POKLOP Petr - PUDIL Václav, PIPEK Šimon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Činoveský

Expert: Robin Vocel
Tip experta: výhra domácích

Myslím si, že domácí zvládnou zápas s rezervou Českého Brodu.

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza

Tip: výhra domácích