Dvougólový Pužík rozhodl utkání ve prospěch svého týmu


Branky


9. M. Pužík , 51. M. Pužík (p.) - 19. A. Sogbo
7

Domácí Komárov v 7. kole prohrál s favoritem z Klíčan 2:0, ale dokázali soupeře potrápit a ten to neměl doma vůbec snadné. V 8. kole pak Komárov přivítal na svém hřišti rezervu FC Sellier & Bellot Vlašim, která umí střílet velké množství branek a v minulém kole to vítězstvím 5:3 nad Slovanem Lysá nad Labem potvrdila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pužík poslal domácí do vedení krásnou trefou z volného přímého kopu

Do zápasu vstoupila lépe rezerva Vlašimi, která více držela míč na svých kopačkách a spíše oni udávali tempo hry. Paradoxně po nákopu Komárova byl nařízen volný přímý kop ve velmi nebezpečném místě pro hostující branku a v 9. minutě se rozehrávky tohoto volného přímého kopu ujmul Michal Pužík a jeho pokus na stranu brankáře skončil brankou a domácí šli do vedení 1:0. Ve 13. minutě se dostal tělěm před obránce domácí Karel Vajs a už byl sám před brankářem, ale dotírající obránce mu nedopřál klid v zakončení a brankou tato situace neskončila. Hráči hostující Valšimi "B" nepřestali hrát a byli za to řádně odměněni. Hezkou fotbalovou akcí se dostali až před prázdnou branku, kdy Jan Fialka směřoval přihrávku před prázdnou branku a našel Sogba a ten se nemýlil a vyrovnal na 1:1. Žádnou další branku nevstřelil ani jeden z týmů a tak první poločas skončil nerozhodně 1:1.

Červená karta a penalta

Hned po začátku druhé půle měli domácí výhodu volmého přímého kopu, ale z této situace byl jen odkop od branky hostí po tom, co míč letěl vysoko nad. Domácí vstoupili do druhé půle lépe a dokázali v 49. minutě udělat závar před brankou Davida Hejcmana a celý tento tlak skončil nařízením penalty a kapitán Ondřej Cettl obdržel žlutou kartu. Míč na penaltový puntík si postavil v 51. minutě Michal Pužík a z jeho pohledu k levé tyči uklidil míč do sítě a vrátil svému týmu vedení, 2:1.  V 83. minutě dostal druhou žlutou kartu a tím pádem červenou hráč Vlašimi "B" Karel Houdek a domácí tak hráli necelých 10 minut v přesile. Hostujícím hráčům už se v oslabení nepodařilo vyrovnat a tak 3 body zůstaly po odpískání konce zápasu pro domácí FK Komárov.



Počet diváků: 136. Rozhodčí: REMENEC Lubomír - TICHÝ Lukáš, CHLÁDEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
20. 9. 2021 09:32
Hodnocení zápasu
Jan Činoveský

Expert: Robin Vocel
Tip experta: remíza

Mladý tým Vlašimi bude domácí zlobit a věřím, že bod si odvezou.

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích