Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petr Matoušek zaznamenal hattrick a Bystřice odjela s debaklem


0

Rapotice se zatím pohybují v patrech tabulky, které jsou pro tým, jenž hrál ještě loni 1.A třídu, poněkud nedůstojné. Nyní se jim však nabídla příležitost k vylepšení bilance, když přijela Bystřice, která má při venkovních zápasech velké problémy se sestavou. Domáci jí nepohrdli a s chutí si zastříleli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rapotice vsítily pět branek již v prvním poločase

Rapotice vstoupily do zápasu velmi dobře, po rohu se dostal k míči Petr Matoušek a nedal Haluškovi šanci - 1:0. Domácí v těchto chvílích v podstatě kontrolovali tempo hry a hrozili především z krajů zálohy, kde se prosazovali Škorpík a Martin Laš. Druhý gól však padl po přihrávce ze středu hřiště od Sobotky z kopačky Michala Němce - 2:0. O tři minuty později však Bystřice snížila, když po brejku přihrál Zich pod sebe a Čech nekompromisně skóroval - 2:1. Radost ze snížení však hostům vydržela pouhou minutu, pak založil Martin Laš na pravé straně hřiště akci, Matoušek sklepl Škorpíkovi na malé vápno a Haluška se mohl za míčem jen smutně ohlédnout - 3:1. Jenže za chvíli napřáhl ze šestnáctky hostující Čech a krásnou střelou snížil opět na rozdíl jediné branky - 3:2. Další branka však padla opět na druhé straně, kdy po dlouhém pasu Jaška opět Škorpík navýšil na dvougólový rozdíl - 4:2. Pátý hřebíček do bystřické rakve potom zatloukl po dalším pěkném míči od Martina Laše Matoušek, který zkušeně zamířil na zadní tyč - 5:2.

Hájek odmítl zdramatizovat zápas

Vstup do druhého poločasu se však domácím vůbec nepovedl. Domácím obráncům se nedařilo a hosté se dostávali do šancí. Hájek měl dvě stoprocentní šance, ale pohrdl s nimi, stejně tak nepochodil po úniku z pravé strany Urbánek, Špatka přestřelil z penaltové vzdálenosti. Klid na domácí kopačky vrátil až Sobotka, který po kombinaci se Škorpíkem upravil na 6:2 a definitivně rozhodl. Z hattricku se mohl nakonec radovat i Matoušek, kterému Škorpík připravil příležitost, kterou snad nešlo nedat - 7:2. Rapotice tak snad dnešním zápasem nastartovaly k lepším zítřkům.



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice
Aleš Kolařík (vedoucí Rapotic): V první půli jsme sice hráli občas laxně v obraně, na rozdíl od minulých zápasů jsme však byli schopni proměňovat naše šance. Pod branky hostí se podepsal stoper Jašek. Ve druhém poločase jsme opět působili místy zbrkle a rozpačitě, přesto jsme svoje vedení navýšili. Dnes nám nechybělo nasazení ani vůle. Dobře hráli krajní záložníci Martin Laš a Škorpík, stejně tak i střelec hattricku Matoušek.

SK Bystřice nad Pernštejnem B
Jiří Dejnožka (trenér Bystřice): Do zápasu jsme opět nastoupili ve velmi kombinované sestavě, paradoxně jsme se do něho mohli vrátit již za stavu 5:2 na začátku druhého poločasu, předvedli jsme ale jen festival zahozených šancí. Navzdory výrazné porážce chválím Čecha a za druhý poločas i Zicha.



Sestavy


FC Rapotice
A. Sobotka [-] - P. Opálka [-] , M. Jašek [-] , M. Laš [-] , M. Sobotka [-] , P. Matoušek [-] (77. J. Slabý [-] ) , M. Škorpík [-] , M. Laš [-] (72. T. Pavlíček [-] ) , M. Klusák [-] , T. Švarc [-] , M. Němec [-]

SK Bystřice nad Pernštejnem B
M. Haluška [-] - R. Horák [-] , M. Svoboda [-] , B. Velen [-] , M. Šimeček [-] - R. Špatka [-] , O. Urbánek [-] , M. Zich [-] , F. König [-] - O. Hájek [-] , D. Čech [-]

ŽK: 54. M. Škorpík , 72. P. Opálka - 87. M. Svoboda .
Hráči zápasu: M. Laš , M. Škorpík , P. Matoušek - D. Čech , M. Zich .
Místo: Rapotice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: BOUDA Josef - ŠRÁMEK Zdeněk, TESAŘ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.