2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 16:30

1.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďárské béčko neproměňovalo šance, i tak ale dokázalo zvítězit


Branky


0

"Jenom" dva góly vytěžili fotbalisté FC Žďasu Žďár nad Sázavou B z mnoha brankových příležitostí v zápase proti FC Náměšti nad Oslavou- Vícenice. Branky vsítili Bednář a Mario Filippi, za hosty už pouze stihl korigovat skóre Kučera. V utkání padly i dvě červené, po jedné na každé straně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvnímu poločasu kraloval Žďas a odskočil do vedení

Začátek zápasu nezastihl hosty z Náměště v ideální formě, zejména jejich brankář Bednář se musel červenat, když se nechal zaskočit překvapivou střelou Tomáše Jelínka z přibližně dvaceti metrů a Žďár tak již od šesté minuty vedl 1:0. Brzký gól domácí jenom nabudil a obrana soupeře měla i nadále velké starosti. Naštěstí pro ně však Žďárští fotbalisté nedokázali trefovat zařízení, to když se v šancích ocitli nejprve Russ a po něm i M. Filippi. Nebo dokázal efektně i efektivně zasáhnout Bednář v brance hostů. V 24. minutě se poprvé v zápase žlutilo, když domácí obránce Gančev nešetrně skluzem zasáhl soupeře z boku v boji o míč a po právu mu byl udělen karetní trest. Po několika neproměněných šancích se druhé branky se necelá stovka diváků dočkala v 31. minutě, to když po pěkné akci odcentroval od levého rohového praporku do vápna Peňáz, jeho centr si našel Mario Filippi a umístěnou hlavičkou k pravé tyči skóroval - 2:0. I nadále měli do konce poločasu více ze hry domácí, ale Russ se ani nadvakrát nedokázal prosadit a tak o poločase svítilo na výsledkové tabuli skóre 2:0.

Žďár hrál téměř celý druhý poločas o deseti, inkasoval jen jednou a dovedl utkání do vítězného konce

Hned první minuta druhého poločasu přinesla zajímavou zápletku, neboť to byl znovu Gančev, který poslal k zemi hráče soupeře a po druhé žluté kartě musela následovat i červená, takže Gančev mohl opět zamířit zpátky do kabin. Hra se vyloučením poměrně vyrovnala, hosté se přecejen více dostávali k ohrožení Svobody v domácí bráně. Ale ani Žďár nechtěl zůstat pozadu a i v deseti srdnatě zaměstnával náměštskou obranu. V 67. se k míči dostal hostující Kučera a středem obrany se dostal až před Svobodu, kterého dokázal prostřelit a rázem bylo opět o co hrát. Hra se přelévala z jedné strany na druhou, ale ani na jedné straně už se branka neurodila. Až minutu před koncem propadla záloha hostujícího celku a slibně se rozvíjející brejk domácích zastavil Preisner stažením soupeře rukou, což rozhodčí velmi správně postřehl a udělil Preisnerovi žlutou kartu. Jelikož to i pro Preisnera byla již druhá v zápase, musel i on předčasně pod sprchy. Domácí si pak už výhru uhlídali a připsali si první tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Ladislav Jun: Myslím, že výhra domácích je zasloužená, protože jsme si vypracovali více brankových příležitostí. Kaňkou zápasu bylo zranění hostujícího Homoly, který se srazil hlavou s jedním z domácích obránců a musel být odvezen RZS do nemocnice. Za všechny příznivce mu přeji brzké uzdravení.




Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
F. Svoboda [-] - Z. Peňáz [-] , P. Machatka [-] , R. Štursa [-] , R. Gančev [-] - J. Jun [-] , D. Russ [-] (80. J. Dvořák [-] ) , T. Jelínek [-] , P. Němec [-] - M. Filippi [-] (69. L. Jurnečka [-] ) , L. Filippi [-] (90. L. Bulíček [-] ) -

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
V. Bednář [-] - M. Anna [-] (60. M. Kováč [-] ) , M. Preisner [-] , M. Homola [-] , T. Rabušic [-] , J. Heres [-] , P. Kučera [-] , M. Veselý [-] , I. Foretník [-] , M. Buchta [-] , R. Bednář [-]

ŽK: 24. R. Gančev , 80. F. Svoboda , 87. J. Jun - 35. M. Preisner , 72. I. Foretník , 90. J. Heres . ČK: 46. R. Gančev - 89. M. Preisner .
Místo: Žďár n. S. - tráva. Počet diváků: 85. Rozhodčí: ŠKORPÍK Martin - PŮLPÁN Ondřej, SOUKUPOVÁ Věra.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.