O. Venhoda 9. (p.)
1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vladislav poprvé ztratila body, doma nestačila na Třebíč B


Branky


9. O. Venhoda (p.) - 23. D. Kovář , 63. M. Mašek
0

Hajít první místo v tabulce musela Vladislav v domácím derby zápase proti Třebíči B. Ta po dvou předchozích remízách rozhodně nechtěla ztratit další body a proto jela do Vladislavi s cílem přivézt všechny tři.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Venhoda opět proměnil PK, za Třebíč srovnal Kovář

Hosté proti domácímu mužstvu změnili rozestavení, oproti minulému zápasu s Budišovem vyměnili čtyři hráče základní sestavy. V té tak například nastopil Michal Šmíd, kterého jste Vy, čtenáři našeho portálu, určili za hráče prvního kola. Za Třebíč B do tohoto zápasu vyběhlo v základu osm hráčů ročníku 96 a mladších. Do vedení se ale dostala domácí Vladislav, když sporně nařízenou penaltu za faul brankáře Procházky proměnil spolehlivý domácí exekutor Venhoda a domácí tak šli v 8. minutě do vedení. S mladým třebíčským mužstvem ale obdržená branka nijak nezamávala a hosté dál drželi častěji míč na svých kopačkách  a snažili se Vladislav jak se říká uběhat. Ve 23. minutě Karásek našel diagonální přihrávkou na pravé straně Šmída, který nacentroval míč do pokutového území, kde nikým neobsazený Kovář vyrovnal na 1:1. V dalších minutách se do několika nadějných situací dostal hostující Novotný, ale buď ho vychytal Otruba v bránce Vladislavi nebo Novotný netrefil branku. První poločas tak skončil smírně 1:1.

O zisku tří bodů pro Třebíč B rozhodl Mašek

I v druhém poločase to byli zejména běhavější hosté, kteří měli častěji míč u svých špiček. V 63. minutě to byla ale v podání hostujících hráčů spíše hlavičkovaná, která znamenala gól na 1:2. Valíček, který byl na hřišti sotva pár minut, se uvolnil na pravé straně, přesně nacentroval na hlavu Lorence, ten vrátil na malé vápno na neobsazeného Maška a jeho hlava už nasměrovala míč nezadržitelně na Otrubova záda a hosté se tak rázem mohli radovat z vedení. Vladislav se k ohrození hostující branky dostávala spíše prostřednictvím nebezpečných standardních situací, ale žádná z nich se neujala a ani ostřelování třebíčské branky z větší vzdálenosti k žádné brankové radosti nevedlo. Třebíč se pak dostala k několika nadějným náznakům, které ale její hráči nedokázali dobře dohrát, takže skóre už se nezměnilo. Třebíč B tak Vladislav sesadila z vedoucí pozice, kam se dostal Budišov-Nárameč. Vladislav ale i tak drží pěknou druhou příčku tabulky. Třebíč se díky výhře vyšvihla na čtvrté místo, bod za sobotního soupeře. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vladislav
Lubomír Venhoda, trenér Vladislavi: V první půlce tam z naší strany nebyla vůbec žádná kombinace. Přijel k nám kvalitní soupeř, který byl lepší na míči. Těch šancí v zápase celkově moc nebylo. U druhého gólu nás hosté pěkně vykombinovali, ale jinak toho také moc neměli. V posledních dvaceti minutách jsme měli nějaký tlak, ale kromě jednoho nebezpečného centru z toho šance nebyla. A to je málo. Třebíč byla o ten gól lepší.

HFK Třebíč B
Pavel Němec st., trenér Třebíče B: Změnili jsme rozestavení, k dispozici byl z A mužstva Martin Chalupa, který je po zranění. Snažili jsme se hrát kombinačně a rychle, což dělalo domácím v horku problémy. Dostali jsme rychlý gól z pokutového kopu, který nás správně nabudil, rychle jsme srovnali a byli lepší, fotbalovější, měli více šancí. Po přestávce jsme přidali ještě více v pohybu a domácí do ničeho nepouštěli. Druhý gól byl opravdu velmi pěkný a vyvrcholil jím náš tlak.



Sestavy


TJ Vladislav
P. Otruba [-] - T. Prokop [-] , L. Venhoda [-] , O. Venhoda [-] , D. Ciprys [-] (85. D. Svoboda [-] ) , V. Pavlík [-] - P. Ciprys [-] (70. F. Macek [-] ) , O. Krátký [-] , P. Vyletěl [-] (46. M. Nevoral [-] ) , J. Orálek [-] - L. Petz [-] -

HFK Třebíč B
K. Procházka [-] - R. Houser [-] , T. Zsihovics [-] , T. Oberreiter [-] , L. Karásek [-] , D. Kovář [-] (82. T. Staněk [-] ) , R. Novotný [-] , M. Šmíd [-] (60. R. Valíček [-] ) , D. Lorenc [-] , M. Mašek [-] , M. Chalupa [-]

ŽK: 27. P. Ciprys , 36. P. Vyletěl , 78. L. Petz - 9. K. Procházka , 43. T. Zsihovics .
Místo: Vladislav. Počet diváků: 150. Rozhodčí: ROSICKÝ Pavel - ŠULA Petr, ROSICKÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.