Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Želetava v nervózním zápase přestřílela Hrotovice


Branky


0

Želetava chtěla v domácím utkání zapomenout na nepodařené utkání z minulého kola ve Žďáře, kde inkasovala čtyři branky, naopak Hrotovice přijeli s cílem pokračovat ve sbírání bodů, kdy dokázali výsledkově zareagovat na nepodařené první kolo a domácí debakl s Vladislaví. Oba týmy měly před zápasem v tabulce shodný počet čtyř bodů a bylo tak předem jasné, že vítěz utkání poskočí do vrchních pater tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný první poločas Želetavských

Obrana hostujících Hrotovic nepřistoupila k utkání příliš soustředěně a výsledkem byly dva slepené inkasované góly hned v 6. a 7. minutě. V 6. minutě se za domácí prosadil nikym neobsazený Smetana, aby hosté následně chybovali hned v rozehrávce z poloviny hřiště a Simandl se tak mohl radovat z brkého vedení 2:0. I v dalším průběhu prvního poločasu byli domácí lepší a měli několik příležitostí na navýšení skóre, ale prozatím skóre vylepšit nedokázali. To se jim paradoxně povedlo, když se Hrotovičtí trochu oklepali z hrůzostrašného začátku a začali i oni ohrožovat brankáře domácích. Ve 28. minutě však propadli ve středu pole a domácí z brejku Michalem Vrbkou zvýšili na 3:0. To se seběvědomím hostů opět zatřáslo a za další čtyři minuty, tedy ve 32. minutě zvýšil Simandl svým druhým gólem v zápase, celkově pátým v sezoně, už na 4:0. Když to vypadalo, že se do konce poločasu už nic nestane, dostal se do samostatného úniku pouze proti gólmanovi hrotovický útočník Fiala, brankář domácích Tománek proti němu vyběhl a na hranici pokutového území se odehrál souboj, který hrotovický útočník odnesl dvěma zlomenými žebry. Hosté se vehementně dožadovali odpískání hraní Tománkem mimo pokutové území, což by zároveň vyústilo v červenou kartu, ale píšťalka rozhodčícho Šrámka zůstala němá. Fialu tak musel nahradit Fukal a do kabin se odcházelo za stavu 4:0.

Hrotovice se nevzdaly, ale šance neproměnily

Kdo by si pomyslel, že je o poločase s výsledkem hotovo, velmi by se mýlil! Hrotovičtí vlétli do druhého poločasu řádně nabuzení a kdyby měli v neděli lepší střeleckou formu, mohli dokonce v druhém poločase vybojovat minimálně bod. Nejprve v 60. minutě snížil po krásném přenesení Holoubka za obranu Fukal, který v samostatném úniku nezaváhal a prostřelil Tománka - 4:1. Potom měli hosté několik nadějných situací, ale bohužel pro ně trefovali jenom tyče želetavské branky. Nejprve jí orazítkoval svou střelou Furiš, míč se odrazil k Fukalovi, ale jeho dorážku už stihla domácí obrana zneutralizovat. Druhou tyč nastřelil Blatný a do třetice zazvonila po další střele Furiše. Domácí se po prvním poločase spokojili s výsledkem a za druhý poločas se k ohrožení hostující brány dostali jen párkrát, s jejich pokusy si Slatinský v bráně Hrotovic poradil. Tečku za zápasem udělal v 90. minutě Furiš, když povedenou střelou z přímého kopu z cca 25 metrů do šibenice překonal gólmana. Diváci tak v nervózním utkání viděli celkem šest branek, za zmínku stojí také určitě čtyři žluté karty na každé straně. Nakonec to tedy byla domácí Želetava, která díky tříbodové výhře poskočila na pátou příčku tabulky se sedmi body, Hrotovice zůstávají na čtyřech bodech a desátém místě.



Ohlasy k zápasu


Sokol Želetava
Pavel Dvořák, trenér Želetavy: První poločas jsme měli fantastický. Hráli jsme, co jsme chtěli. Samozřejmě se to odrazilo od těch dvou gólů ze začátku a zahráli jsme své maximum, s čímž jsme spokojení. Do druhé půlky jsme šli příliš sebeuspokojení. Hosté snížili a ožili, ale naštěstí dali jen dva góly.

Sokol Hrotovice
Stanislav Hutař, hráč Hrotovic: První poločas jsme v obraně podali katastrofální výkon a dostali čtyři góly. Škoda, že rozhodčí neviděl jasnou ruku jejich brankáře ke konci poločasu mimo vápno, navíc nám zranil útočníka, druhý poločas mohl být ještě zajímavější. I tak jsme se ve druhém poločase zlepšili a přehrávali je, ale dali jsme jen dva góly. Šance jsme nějaké měli, bohužel jsme trefovali jenom tyče.



Sestavy


Sokol Želetava
M. Tománek [-] - D. Jičínský [-] , M. Kabelka [-] , O. Vyskot [-] (58. J. Svoboda [-] ) , T. Polenda [-] - M. Vrbka [-] (79. Š. Vladeka [-] ) , M. Vrbka [-] , M. Malík [-] , M. Čurda [-] - J. Smetana [-] (75. V. Jakeš [-] ) , T. Simandl [-]

Sokol Hrotovice
J. Slatinský [-] - M. Růžička [-] , J. Novák [-] (46. P. Fukal [-] ) , S. Hutař [-] - M. Blatný [-] , P. Furiš [-] , L. Škoda [-] - M. Salák [-] , R. Fiala [-] (43. D. Florian [-] ) - M. Holoubek [-] , F. Pekárek [-]

ŽK: 20. J. Smetana , 83. J. Svoboda , 87. T. Polenda , 90. M. Kabelka - 20. M. Růžička , 27. S. Hutař , 44. M. Salák , 75. L. Škoda .
Hráči zápasu: T. Simandl .
Místo: Želetava. Počet diváků: 150. Rozhodčí: ŠRÁMEK Zdeněk - KRULÍK Josef, KRONDRÁF Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.