Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebíč B rozstřílela Náměšť 6:0


Branky


0

V dalším zápase pátého kola bylo k vidění jednoznačné vítězství Třebíče B, která doma rozstřílela Náměšť nad Oslavou-Vícenice 6:0. Domácí si rozložili góly spravedlivě do dvou poločasů a po dvou gólech vstřelili Kovář, Dočekal a Chalupa.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupila Třebíče poměrně nervózně se spoustou nepřesných přihrávek. Uklidnění přišlo v 14. minutě, kdy se po rohovém kopu Kováře prosadil hlavou Chalupa. Po vstřelené brance domácí pokračovali v náporu a vytváření dalších šancí, které dokázali proměňovati. Kovář se po pěkné Lorencově akci trefil ve 20. minutě na 2:0. Hosté nedokázali chvíli udržet míč ve svém moci, během prvního poločasu se dostali pouze ke dvěma rohovým kopům. Ve 25. minutě přihrál Staněk Dočekalovi, ten zamířil přesně a rázem to bylo o tři branky.  Potom domácí ubrali na tempu hry a hosté několikrát zahrozili ze standardních stiuací. Ani jedna se ale neujala a poločas tak skončil 3:0. Po přestávce  to byl opět Dočekal, kdo ve 48. minutě zvýšil na 4:0. Za dalších pět minut už bylo na světě pověstné "bůro", když se po přímém kopu rovněž svou druhou brankou v zápase prosadil Chalupa. Se střeleckými pokusy hostů si poradil třebíčský brankář Procházka a tak v 66. minutě uzavřel skóre na konečných 6:0 Kovář, když zužitkoval průnik Staňka.



Ohlasy k zápasu


HFK Třebíč B
Pavel Němec st., trenér Třebíče B: Před zápasem jsem upozorňoval na nebezpečné hráče soupeře, zejména Kučeru. Obrana hrála výborně, ostatně jako celé mužstvo. Do prvního gólu jsme kazili dost přihrávek, pak jsme se uklidnili a vstřelili branky. Za stavu 3 : 0 jsme nechali soupeře, zbytečně, hrát a povolili mu standartní situace. Po vstřelení 2 branek po přestávce, se zápas spíše dohrával. Do zápasu jsme postavili z kádru A mužstva Chalupu Martina a Michala Dočekala, kteří nejsou herně vytížení. Vítězství bylo zasloužené, po zodpovědném týmovém výkonu.

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
Jaromír Tlačbaba, vedoucí Náměště nad Oslavou-Vícenic: Soupeř byl kvalitativně jinde. Je to běhavější, důraznější mužstvo a je vidět, že je sehrané. To my pořád hledáme optimální sestavu a defenziva nám nepracuje, jak by měla, i když v Třebíči se nevyhrává



Sestavy


HFK Třebíč B
K. Procházka [-] - R. Houser [-] , T. Oberreiter [-] , L. Karásek [-] , D. Kovář [-] , M. Dočekal [-] (61. R. Novotný [-] ) , D. Lorenc [-] , T. Staněk [-] (74. I. Čajánek [-] ) , M. Mašek [-] , M. Chalupa [-] , T. Zsihovics [-] (72. M. Pohořilský [-] )

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
V. Bednář [-] - J. Klíma [-] , M. Preisner [-] , T. Hrazdíra [-] (87. M. Anna [-] ) , Z. Jonák [-] (77. M. Křivánek [-] ) , M. Hrazdíra [-] , M. Buchta [-] , J. Heres [-] , P. Kučera [-] (58. M. Lokaj [-] ) , J. Křoustek [-] , R. Bednář [-]

ŽK: 44. M. Dočekal , 50. T. Oberreiter , 69. T. Zsihovics - 32. J. Heres .
Místo: Třebíč - tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠETEK Jiří - KOPŘIVA Miroslav, KUCHYŇA Viktor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.